Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Usluga uvođenja poslovnih informatičkih rješenja zasnovanih na vlastitim platformama

Usluga uvođenja poslovnih informatičkih rješenja zasnovanih na vlastitim platformama

Usluga uvođenja poslovnih informatičkih rješenja zasnovanih na vlastitim platformama koju obavlja Omega Software nastala je kao rezultat potreba lokalnog tržišta na kojemu djeluje. Potaknuti činjenicom da je Omega Software jedna od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj koja sve svoje usluge zasniva isključivo na domaćim platformama i na temelju domaćeg razvoja, odlučili su svoje poslovanje prilagoditi svim specifičnostima i realnim potrebama hrvatskih tvrtki. Rezultat je proces obavljanja usluge uvođenja poslovnih informatičkih rješenja zasnovanih na vlastitim platformama, gdje tehnologija koju razvijaju hrvatski stručnjaci daje Omega Softwareu potporu u svakodnevnom radu s klijentima.
Omega Software dugoročno se usmjerila na stvaranje projektno orijentirane tvrtke te neprekidno ulaže sredstva i resurse u edukaciju zaposlenih te na usmjeravanje tvrtke prema primjeni suvremenih saznanja u IT poslovanju, da bi vođenje i upravljanje projektima bilo na vrhunskoj razini. Metodologija kojom se služi i koju primjenjuje razvijana je na temelju dugogodišnjeg rada i iskustva s klijentima te je dodatno poduprta certificiranjem prema normama ISO 9001 i ISO/IEC 27001.
Navedenu uslugu od samih početaka svojeg poslovanja koriste mnoge velike organizacije koje se, uz hrvatsko tržište, prostiru i na području zemalja regije.
Tvrtka djeluje bez ugrožavanja okoliša, zadovoljava potrebe korisnika, rezultati su joj mjerljivi te klijentima osigurava najvišu kvalitetu.

Omega software d.o.o.

Omega Software hrvatska je tvrtka osnovana 2001. godine. Od samih početaka poslovanje temelji na razvoju i integraciji cjelovitih IT poslovnih rješenja. Fokus na prepoznavanje budućih dugoročnih potreba klijenata putem stalnog praćenja njegova poslovanja i savjetovanja o mogućim unaprjeđenjima poslovnog sustava te orijentacija prema realizaciji poslovnih rješenja i usluga u tržišnim nišama u kojima klijentima može ponuditi samo najbolje neke su od smjernica poslovanja tvrtke Omega software. Tijekom proteklih deset godina rada i usavršavanja na području pružanja IT usluge, uvela je i uspješno primjenjuje projektni pristup prema IPMA metodologiji, certificirala je svoje poslovne procese prema ISO 9001 normi, uvela sustav upravljanja...