Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Usluga uvođenja poslovnih informatičkih rješenja zasnovanih na vlastitim platformama

Usluga uvođenja poslovnih informatičkih rješenja zasnovanih na vlastitim platformama

Usluga uvođenja poslovnih informatičkih rješenja zasnovanih na vlastitim platformama koju obavlja Omega software nastala je kao rezultat potreba lokalnog tržišta na kojemu djeluje. Potaknuti činjenicom da je Omega software jedna od rijetkih tvrtka u Hrvatskoj koja sve svoje usluge zasniva isključivo na domaćim platformama i na temelju domaćeg razvoja, odlučili su svoje poslovanje prilagoditi svim specifičnostima i realnim potrebama hrvatskih tvrtka. Rezultat je proces obavljanja usluge uvođenja poslovnih informatičkih rješenja zasnovanih na vlastitim platformama, gdje tehnologija razvijena od strane hrvatskih stručnjaka daje Omegi software potporu u svakodnevnom radu s klijentima.

Omega software se dugoročno usmjerila na stvaranje projektno orijentirane tvrtke te neprekidno ulaže sredstva i resurse kako u edukaciju zaposlenih tako i na usmjeravanje tvrtke prema primjeni suvremenih saznanja u IT poslovanju, da bi vođenje i upravljanje projektima bilo na vrhunskoj razini. Metodologija kojom se služi i koju primjenjuje razvijana je na temelju dugogodišnjeg rada i iskustva s klijentima te je dodatno poduprta certificiranjem prema normama ISO 9001 i ISO/IEC 27001.

Navedenu uslugu od samih početaka svojeg poslovanja koriste mnoge velike organizacije koje se, uz hrvatsko tržište, prostiru i na području zemalja regije. Omega software im je svih ovih godina pouzdan i kvalitetan partner koji ih prati u njihovu razvoju te im nastavlja biti stalna potpora davanjem jedinstvene usluge kroz unaprjeđenje brojnih funkcionalnosti, uvođenje inovativnih obilježja i značajki te redovito stručno savjetovanje na koji bi način mogli dodatno unaprijediti svoje poslovanje. Usluga koju obavlja je usmjerena na stvaranje dugoročnog partnerstva, a njezin glavni cilj je omogućiti klijentima veću fleksibilnost i neprestano unaprjeđivati funkcionalnosti njihovih postojećih poslovnih procesa. Ni na koji način ne ugrožava niti nepovoljno djeluje na okoliš, zadovoljava sve izražene potrebe korisnika, mjerljiva je na temelju svih utvrđenih pravila i norma koje ju reguliraju te klijentima osigurava najvišu razinu kvalitete.

Omega software d.o.o.

Omega software je hrvatska tvrtka osnovana 2001. godine. Od samih početaka svoje poslovanje temelji na razvoju i integraciji cjelovitih IT poslovnih rješenja. Fokus na prepoznavanje budućih dugoročnih potreba klijenata putem stalnog praćenja njegova poslovanja i savjetovanja o mogućim unaprjeđenjima poslovnog sustava te orijentacija prema realizaciji poslovnih rješenja i usluga u tržišnim nišama u kojima klijentima može ponuditi samo najbolje neke su od smjernica poslovanja tvrtke Omega software. Tijekom proteklih 10 godina rada i usavršavanja na području pružanja IT usluge, uvela je i uspješno primjenjuje projektni pristup prema IPMA metodologiji, certificirala je svoje poslovne procese prema ISO 9001 normi, uvela sustav...

Ostali proizvodi