Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Usluga aplikacije ugradnje materijala kod hidro i termo izolacija, antikorozivne zaštite i zaštite od sunca

Usluga aplikacije ugradnje materijala kod hidro i termo izolacija, antikorozivne zaštite i zaštite od sunca

Misija poslovanja naše tvrtke je da pomognemo svim svojim klijentima u rješavanju problema na svim vrstama površina, na području zaštite od sunca, te području hidroizolacijskih i termoizolacijskih rješenja.
Visoka kvaliteta u materijalu, uvjetovana je našom suradnjom sa renomiranim svjetskim tvrtkama, IZOL PLASTIK-om, SPE-om (Superior Products Europe), LLUMAR-om i VIP GERMAN TECHNOLOGY-om. Njihova kvaliteta, savršena UV zaštita, nevjerojatne karakteristike u toplinskoj zaštiti , svi potrebni certifikati i razna najekstremnija ispitivanja i testiranja, govore o ovim tvrtkama kao o profesionalnim ekipama koje su se time i dokazale svojim prisustvom na preko 30% cjelokupnog svjetskog tržišta.
Moto našeg poslovanja se sastoji u tome da se u što kraćem roku odazovemo na poziv kupaca, da uspostavimo najbolju moguću cijenu, da koristimo najkvalitetniji materijal sa visokim standardima garancija, i nadasve da naš rad bude profesionalno izveden . Samo takvim načinom poslovanja možemo konkurirati na budućem europskom tržištu, a već ste primijetili u našoj referentnoj listi da smo na tom području dugi niz godina.
Početkom 2016. godine uveli smo sustav certifikacije sistema ISO 9001-2015. Ujedno održavamo sustav zaštite okoliša u skladu sa normom ISO 1401-2015.

Ultra Stop d.o.o.

Predstavljamo Vam tvrtku "ULTRA STOP" d.o.o. iz Zagreba, i našu tehnologiju zaštite od sunca na staklenim, plastičnim i svim ostalim površinama, koja u svijetu i u Europi postoji dugi niz godina, a u zadnjih nekoliko godina napreduje i u našoj zemlji. Specijalizirana smo tvrtka koja ima bogato iskustvo u svijetu na području zaštite od sunca, folijama, specijalnim premazima i bojama za staklene i sve vrste plastičnih površina (lexan ,polikarbonat, akril, plexy itd.), te svim ostalim netransparentnim površinama. Za zaštitu od sunca na staklenim površinama koristimo se LLUMAR folijama, te ULTRA STOP specijalnim premazima i bojama. ULTRA STOP premaze i boje...