Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Softver pipGIS®

Softver pipGIS®

Proizvod/ softver pipGIS® je personalizirani sustav za upravljanje i vizualizaciju prostornih podataka koji koriste općine, gradovi i županije, te komunalna poduzeća, uprave za ceste i razne druge institucije lokalne i državne razine kao alat za kreiranje prostornih evidencija u svrhu potpore u odlučivanju, planiranju financijskih preraspodjela, evidenciji imovine i organizacijskom menadžmentu.

Omogućava napredno uređivanje, spremanje i dijeljenje geoprostornih podataka neograničenom broju korisnika s ciljem stjecanja cjelokupnog uvida u situaciju na terenu i olakšanog strateškog donošenja odluka.

pipGIS® – izbor za pametno upravljanje podacima.

Promet i prostor d.o.o.

Tvrtka Promet i prostor d.o.o. osnovana je 2012. godine s idejom i strategijom razvoja dinamičnih GIS sustava. Primarna djelatnost kojom se bavimo je izrada dinamičnih GIS sustava kao platformi za napredno uređivanje, dohvaćanje i dijeljenje geoprostornih podataka kako bi se dobio uvid u stanje na terenu za lakše donošenje strateških odluka. Konstantnim usavršavanjem i osluškivanjem korisničkih potreba razvili smo vodeći GIS na razini općina, gradova i županija u RH.