Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Prirodni virovitički jabučni ocat

Prirodni virovitički jabučni ocat

Izniman po okusu, vrlo zdrav ocat blagog intenziteta. U našoj tvornici jabučni ocat proizvodi se na tradicionalan, 100% prirodan način koji se nije promijenio punih 60 godina, na drvenim Frings generatorima.
Odličan je kao dodatak salatama i kao marinada u spravljanju najraznovrsnijih jela. Jabučni ocat neizostavan je u svakom domaćinstvu.
Jabuke od kojih se proizvodi u Virovitičkoj tvornici octa vrhunske su kvalitete te su jamstvo punoće okusa te ugodnog mirisa. Jabučni ocat u sastavu ima 19 od 22 važna minerala za rast, obnavljanje i održavanje organizma.
Čuva se na sobnoj temperaturi.
Rok upotrebe je neograničen.
Pakira se u PET ambalaži od 1 litre te u staklenim bocama od 0,5 litara.

Mustač commerce d.o.o.

Svi octovi u Tvornici octa, Virovitica, proizvode se isključivo na prirodan način, uz uporabu 100% prirodnih sirovina te repromaterijala i ambalaže od dobavljača iz Hrvatske. Niti jedan proizvođač octa u Hrvatskoj, ali i regiji, ne radi ocat u značajnijim količinama na 100% prirodan način, kao što je to u Tvornici octa tvrtke Mustač commerce d.o.o. u Virovitici. Prirodni Jabučni, Alkoholni, Vinski ocat kao i Kvasina proizvode se na aparatima napravljenim po modelu njemačke tvrtke Hainrich Frings iz Bona. Svi materijali koji se koriste u izradi naših aparata, generatora su iz Hrvatske. Sirovinu za proizvodnju 100% prirodnih octova nabavljamo od poljoprivredno-prehrambenih...

Ostali proizvodi