Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

PrecisionLux – LED linija svjetiljki za javnu rasvjetu: PrecisionLux1, PrecisionLux2, PrecisionLux3, PrecisionLuxL

PrecisionLux – LED linija svjetiljki za javnu rasvjetu: PrecisionLux1, PrecisionLux2, PrecisionLux3, PrecisionLuxL

PrecisionLux serija LED rasvjete svojim kompaktnim i decentnim dizajnom pristaje u svaki okoliš, a s kvalitetom koja je vrlo ozbiljno utkana u cijeli proizvod i s prihvatljivom cijenom pruža investitorima odličnu priliku za realizaciju ušteda uz istovremeno smanjenje utjecaja na okoliš i poboljšanje estetskog dojma rasvjetne instalacije. PrecisionLux svjetiljke opremljene su najnovijom generacijom LED-a vrlo visoke efikasnosti uz toplu ugodnu boju svjetlosti (2700K). Uz ugodnu boju svjetiljke postižu i indeks raspoznavanja boje (CRI) od minimalno 80 što rezultira značajnim povećanjem raspoznatljivosti objekata uz iste fotometrijske parametre u odnosu na klasičnu tehnologiju rasvjete ili LED tehnologiju prošle generacije.

Svjetlo je precizno kontrolirano lećama kojima je postignuto vrlo precizno usmjeravanje svjetla u željenu distribuciju, ali je istovremeno postignuta meka granica između osvijetljenog i neosvijetljenog područja. PrecisionLuxL serija LED svjetiljke u skladu su s normama EN60598, EN61000, EN55015, EN61547, EN62031. Sve svjetiljke prolaze 12h burn-in ispitivanje i kontrolni pregled u procesu proizvodnje.

Svi dijelovi koje je moguće proizvesti u suradnji s domaćim tvrtkama proizvedeni su lokalno. To uključuje aluminijsko kućište, strojnu i ručnu mehaničku obradu, završnu obradu površine, tiskane pločice, lemljenje, staklene i plastične dijelove te sklapanje proizvoda. Svi mehanički spojevi uključujući montažu LED modula, napajanja, optičkih komponenata izvedeni su tako da je moguća brza zamjena ili buduća nadogradnja (npr. efikasnijim LED modulom), uz minimalan potrebni rad i alat. Električki spojevi izvedeni su plug-in konektorima. Spoj mrežnog napajanja izveden je konektorima s opružnim osiguranjem vodiča, čime je izbjegnuta mogućnost ljudske pogreške kod spajanja vodiča uz učvršćivanje vijkom.

  1. PrecisionLux1 serija LED svjetiljaka namijenjena je rasvjetljavanju rezidencijalnih urbanih naselja, ruralnih naselja i prometnica manje gustoće prometa, visine stupova do 8m.
  2. PrecisionLux2 serija LED svjetiljaka namijenjena je rasvjetljavanju urbanih naselja, prometnica i ulica srednje gustoće prometa i srednje visine stupova (8 – 12m).
  3. PrecisionLux3 serija LED svjetiljaka namijenjena je rasvjetljavanju prometnica i ulica srednje i velike gustoće prometa i visine stupova iznad 10m.
  4. PrecisionLuxL serija LED lančana svjetiljka namijenjena rasvjetljavanju urbanih naselja, ruralnim područjima prometnica s niskom i srednjom gustoćom prometa, parkova, šetnica, vrtova i starih gradskih trgova. Kombinacija moderne LED tehnologije i klasičnog dizajna PrecisionLuxL uklapa se u modernu i klasičnu tradicionalnu urbanu sredinu.

LED elektronika d.o.o.

LED elektronika d.o.o. hrvatska je tvrtka u stopostotnom hrvatskom vlasništvu, osnovana 2002. godine te je vodeća na području razvoja, projektiranja, proizvodnje, ugradnje i održavanja sustava cestovne elektronike, telematike i LED rasvjete. Uz razvojno istraživački centar u Zagrebu, osobito se ponosimo proizvodnim pogonom u Ivanić-Gradu gdje se ujedno nalazi i sjedište firme. U proizvodnom pogonu samostalno proizvodimo LED svjetiljke za javnu rasvjetu, prometnu signalizaciju, cestovno prometnu stanicu (cps), meteo stanice, brojače prometa i ostale el. komponente. Primarni projekti društva su sustavi za rasvjetu, nadzorni sustavi, meteo sustavi i prometni sustavi, a dio proizvodnje je i lemna linija vrhunske tehnologije. Uz već...