Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Obrazovanje odraslih

Obrazovanje odraslih

Izvodimo brojne programe iz područja prometa, logistike, strojarstvo, brodogradnja i metalurgija; turizam i ugostiteljstvo; elektrotehnika i računalstvo; osobne, usluge zaštite i druge usluge. Danas Centar za obrazovanje Ex Cathedra izvodi programe obrazovanja za preko 50 srednjoškolskih zanimanja i zvanja. Kontinuirano pratimo potrebe tržišta i konstantno unapređujemo stare i pripremamo nove programe.

U kontaktu smo sa tvrtkama i obrtima, a s određenim imamo i ugovore o dugoročnoj suradnji i izvođenju praktične nastave. Na taj način spajamo poslodavce s potencijalnim zaposlenicima i potičemo zapošljivost. Planiramo izvoditi nove programe, koje sami pripremamo, temeljem iskustva naših zaposlenika, koji poznaju metodologiju za razvoj strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma. Tako povećavamo konkurentnost našeg centra na tržištu i jačamo sustav obrazovanja, koji omogućava cjeloživotno učenje i mobilnost.

Centar za obrazovanje odraslih EX CATHEDRA

Centar za obrazovanje odraslih Ex Cathedra iz Splita osnovan je dana 19.11.2001. godine, kao obrazovna ustanova koja nudi srednjoškolsko obrazovanje, programe prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja odraslih. Od 2020. godine naša ustanova djeluje na dvije lokacije: u sjedištu na adresi Bihaćka 2a, Split i novoj poslovnici Poljička cesta 28b, Split, opremljene najsuvremenijom odgovarajućom opremom za izvođenje nastave i redovno uredsko poslovanje.