Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Nexe crijep – Cezar, Oktavijan, Glinex, Mediteran, Dioklecijan, Glinex Premium, Valens

Nexe crijep – Cezar, Oktavijan, Glinex, Mediteran, Dioklecijan, Glinex Premium, Valens

OKTAVIJAN I CEZAR
Oktavijan i Cezar su crjepovi velikog formata koji svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavljaju jedinstvenu kombinaciju za krov. Njihova je glavna odlika veličina (10 kom/m²), što znatno utječe na utrošak materijala i brzinu gradnje te bolju ekonomsku isplativost. Uz standardnu ponudu boja natur, crvene, crne, smeđe i antracit, postoji mogućnost odabira boje crijepa po narudžbi.

GLINEX KONTINENTAL I GLINEX RUSTIK
Glinex Kontinental i Glinex Rustik su glineni crjepovi iznimne kvalitete, kontinentalni tipovi, dvostruko utoreni, s rupom za čavao. Prosječne su mase 3,1 kg, s utroškom od oko 13 komada na 1 m² krova, čime se bitno smanjuje njihov potreban broj. Glinex omogućuje toleranciju pri postavljanju, a preporučeni je nagib krova 30 stupnjeva. Njihovu vrhunsku kvalitetu dokazuje i jamstvo od najmanje 40 godina.
MEDITERAN
Crijep Mediteran idealno je rješenje za krovove u priobalju te one izložene učestalim i jakim vjetrovima. Dizajniran je tako da svojim visokim valom i izvrsnim brtvenim svojstvima (sustav dvostruke brtve) smanji opterećenje od udara vjetra te tako poveća sigurnost konstrukcije. Na svakom je crijepu rupa za čavao koja omogućuje sigurno pričvršćivanje na krovnu letvu. Vodonepropusnost je zajamčena i na iznimno malim nagibima krovne konstrukcije. Isporučuje se u natur i antik boji.

DIOKLECIJAN
Dioklecijan je crijep velikog formata koji svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavlja jedinstvenu kombinaciju za krov. Posebno ga odlikuje mogućnost raznolike primjene. Namijenjen je i za kontinentalna i za mediteranska područja. Njegove su karakteristike vrhunska brtvena svojstva (sustav dvostruke brtve), čime se povećava sigurnost i raznolikost primjene. Utroškom od samo 11 kom/m² idealno je rješenje jer ubrzava gradnju, stoga je i ekonomski isplativ. Dodatno je zaštićen engobom, a u ponudi su tri standardne boje – natur, crvena i crna. Njegovu vrhunsku kvalitetu dokazuje i jamstvo od 30 godina.

Dilj d.o.o.

Dilj d.o.o. iz Vinkovaca proizvođač je prirodnoga glinenog crijepa s tradicijom duljom od 90 godina. Od 2002. godine posluje u sastavu Nexe Grupe iz Našica. To je tvrtka tradicije i kontinuiteta, orijentirana na kupca s obzirom na kvalitetu i cijenu svojih proizvoda. Uz brojna međunarodna priznanja za kvalitetu, ima uveden i sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008.