Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Mediterra – Med od kestena, Med od lipe, Med od bagrema i Cvjetni med

Mediterra – Med od kestena, Med od lipe, Med od bagrema i Cvjetni med

Mediterra je rezultat vrlo rigoroznog procesa selekcije u kojem samo med najviše kvalitete završi u teglici koja nosi ime Mediterra. Ništa manje od toga neće zadovoljiti naše stroge kriterije.

Zato u prosjeku samo tri od stotinu tona meda bude odabrano baš za Mediterru.

Najbitniji korak se dogodi tek kada pomno odabrani med dođe u naš pogon – s medom ne radimo apsolutno ništa. Naše sveto pravilo je da med mora ostati med: neobrađen, nefiltriran, negrijan, i samo takav može u našu teglicu.

Tek onda može postati Mediterra i naći svoj put k vama.

Mediterra Bagrem
Mediterra od bagrema je pravi primjer spoja lukusnog ukusa i stroge selekcije samo najkvalitetnijeg meda koji dolazi iz Bilogore. Lagan, ali profinjen, pa ga se da lako sljubiti s bilo kojom hranom, ali će i kao samostalna poslastica napraviti čuda.

Mediterra Kesten
Mediterra od kestena je upravo ono što se očekuje od tamnog, bogatog meda koji je rezultat netaknute prirode Banovine i Korduna. Upravo takav bogati okus navede na pomisao da je možda u teglici nekakav “magični” med.

Mediterra Lipa
Mediterra od lipe je očaravajuća i intenzivna, baš kao i Bilogora odakle potječe. Ovaj med najviše kvalitete je intenzivan kako okusom, tako i mirisom, pa kad vam treba potpuna preokupacija osjetila, odaberite lipu.

Mediterra Cvjetni
Mediterra u formi cvjetnog meda donosi svo bogatstvo Banovine, Korduna i Like, s čijih livada ovaj med potječe. To bogatstvo prirode sada može doći u kompaktnom obliku na žlici te vas instantno prebaciti na cvjetne livade svojim okusom.

Varžak-M proizvodnja, pakiranje i prodaja meda

Obrt “Varžak“ je osnovan 1994. godine kada se prvi puta pojavljuju naši medni proizvodi na policama hrvatskih trgovina. Trenutno, kao rezultat naše posvećenosti i ljubavi prema pčelama i medu, izrasli smo u jednu od vodećih kompanija na tržištu meda, a osim u Hrvatskoj, prisutni smo i na tržištu Austrije, Njemačke, Italije, Estonije, Švicarske itd.