Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Linija proizvoda rajčica Shake rajčica – Bumblebee, Cherry trešnjar rajčica – Sunstream, Cocktail rajčica – Campari, Maxi cocktail rajčica – Harmony, Maxi cocktail rajčica – Kumato

Linija proizvoda rajčica Shake rajčica – Bumblebee, Cherry trešnjar rajčica – Sunstream, Cocktail rajčica – Campari, Maxi cocktail rajčica – Harmony, Maxi cocktail rajčica – Kumato

Shake rajčica – Bumblebee

Rajska Bumblebee rajčice su šarene i iznimno slatke rajčice. Idealne su za zdrav i brz međuobrok kako za djecu tako i za odrasle. Kada ste u žurbi, naše posebno pakirane rajčice Bumblebee zasladit će vašu pauzu za ručak, obogatiti svaki sendvič i salatu i izmamiti osmijeh na lice Vama i svakom djetetu.

Cherry trešnjar rajčica – Sunstream

Rajska Sunstream rajčica zvijezda je svakog stola. Iznimno je slatka i smatra se jednom od najboljih sorti rajčice na svijetu. Njegove male grozdove i živahna crvena boja čine ga idealnim za maštovite salate i kulinarske dekoracije.

Cocktail rajčica – Campari

Zahvaljujući visokom sadržaju šećera, Rajska Campari rajčica se smatra jednom od najukusnijih rajčica. Imaju savršenu ravnotežu slatkoće i kiselosti, dajući im sočan i bogat okus. Njihov božanski okus čini ih neizostavnim sastojkom za umake, savršene kao sirovi međuobrok, dio svježe salate, na sendviču ili u kombinaciji s kremastom mozzarellom.

Maxi cocktail rajčica – Harmony

Rajska Harmony rajčica je sorta koju krasi izvrstan sočan okus koji je istovremeno sladak i odvažan. Rajčice su srednje veličine, idealne za grickanje cijele ili narezane na komade za salatu, pizzu ili tjesteninu.

Maxi cocktail – Kumato

Rajska Kumato rajčica intenzivnog je i slatkog okusa. Poznata je po specifičnoj boji, a karakterizira je poseban okus. Kao takva zaista predstavlja klasičnu kulinarsku delikatesu.

RAJSKA d.o.o.

Rajčice koje imaju okus baš poput onih iz bakinog vrta? Rajska d.o.o. je najveći proizvođač posebnih sorti, svježih i ukusnih rajčica u Hrvatskoj, a proizvodnjom se bavimo više od dva desetljeća te smo pioniri u ovoj vrsti proizvodnje. Naš vrhunski know-how je jedan od ključnih razloga zašto su Rajska rajčice kroz cijelu godinu jednako mirisne, slatke i sočne baš poput onih iz bakinog vrta. Uz to su višestruko nagrađivane od strane struke i potrošača u Hrvatskoj i inozemstvu. Oduševit će vas i način proizvodnje, jer Rajska rajčice rastu u prirodnim uvjetima, bez korištenja pesticida i herbicida. Također, tisuće bumbara su...