Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Klasični i medicinski ležaji – madraci

Klasični i medicinski ležaji – madraci

Klasični – Stabila i Compakta
Medicinski – Luxima, Siesta, Superlux
Klasični madraci imaju ugrađenu bonnell opružnu jezgru debljine žice 2,2 ili 2,4 mm, dok medicinski madraci imaju džepićastu jezgru čije su opruge obavijene u džepove od sirove pamučne tkanine ili lutrasila. Individualno prilagođavanje prema tijelu spavača svrstava madrace s džepićastom jezgrom u medicinske madrace.
Različiti tipovi jezgri koje čine osnovu madraca obloženi su raznim prirodnim ili umjetnim materijalima koji povećavaju njegovu udobnost te njihovom kombinacijom s kvalitetnom jezgrom čine visokokvalitetan madrac primjeren svakome.

Bernarda d.o.o.

Međimurska tvrtka iz Pušćine nedaleko od Nedelišća bavi se proizvodnjom visokokvalitetnih kreveta, madraca, jastuka i pokrivača za hotele, pansione, apartmane i dom. Uz to, nudi i specijalizirane programe. Primjerice, u nautičkom asortimanu nudi krevete i madrace za sve vrste plovila, dok iz medicinskog programa valja izdvojiti antidekubitalni madrac za bolničku ili kućnu upotrebu koji je odobrila Agencija za lijekove i medicinske proizvode. Osim nautičkog i medicinskog, ima i dječji program. Za svoje je proizvode dobila brojna priznanja i nagrade za inovatorstvo, a više od 85 posto proizvoda izvozi. Uz nekolicinu salona u Hrvatskoj, ima prodajna mjesta u Zürichu, Moskvi, Bjelorusiji,...

Ostali proizvodi