Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Jadro napolitanke

Jadro napolitanke

Savršena su kombinacija dvaju okusa, bilo da odaberete kombinaciju klasičnog okusa mlijeka i kakaa, bilo egzotičnoga kokosa i čokolade.
Od samih početaka proizvodnje vafla od davne 1952. godine pa sve do danas, tijekom desetljeća osobito su Jadro napolitanke postale prepoznate i priznate od potrošača kao vrhunski domaći proizvod koji pruža zadovoljstvo i garanciju kvalitete. Svojom kvalitetom i jedinstvenim okusom Jadro je do današnjih dana stekao brojne vjerne potrošače te je savršenom kombinacijom dvaju okusa – mlijeka i najfinijega kakaa u zagrljaju hrskavog vafla, bio i ostao pravi doživljaj za ljubitelje poslastica. K tome, znak Hrvatske kvalitete, čiji je Jadro nositelj, daje kupcu jamstvo da je riječ o proizvodima koji predstavljaju sam vrh svjetske ponude u svojoj klasi, a jedinstveno punjenje s dvije kreme zaštitni je znak Jadra koji je i kao industrijski model zaštićen kod Hrvatskog zavoda za intelektualno vlasništvo.

Karolina d.o.o.

U Osijeku, davne 1909. godine započela je priča o Karolini i sve do danas, Karolina tvornica keksa, vafla i slanih proizvoda, razvija proizvodnju prateći zahtjevne svjetske standarde konditorske industrije te nudi i nameće nove zahtjeve tržištu svojim inovacijama. U dugoj povijesti tvrtka je promijenila vlasništvo nekoliko puta, pa tako i imena: Karolina, Sloboda, Lura-keksi, opet Karolina (kao članica Lorenz Bahlsen grupe) i, konačno, od 2011. godine postaje članica Kraš-grupe. Nastavljajući tradiciju i slijedeći postojeće vrijednosti započinje s novim razvojnim ciklusom koji je sad upotpunjen iskustvima najvećega konditorskog proizvođača u regiji – Kraša d.d. Provođenje sustavnih mjera u Karolini rezultiralo je...