Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Jadro napolitanke

Jadro napolitanke

Savršena su kombinacija dvaju okusa, bilo da odaberete kombinaciju klasičnog okusa mlijeka i kakaa, bilo egzotičnoga kokosa i čokolade.
Od samih početaka proizvodnje vafla od davne 1952. godine pa sve do danas, tijekom desetljeća osobito su Jadro napolitanke postale prepoznate i priznate od potrošača kao vrhunski domaći proizvod koji pruža zadovoljstvo i garanciju kvalitete. Svojom kvalitetom i jedinstvenim okusom Jadro je do današnjih dana stekao brojne vjerne potrošače te je savršenom kombinacijom dvaju okusa – mlijeka i najfinijega kakaa u zagrljaju hrskavog vafla, bio i ostao pravi doživljaj za ljubitelje poslastica. K tome, znak Hrvatske kvalitete, čiji je Jadro nositelj, daje kupcu jamstvo da je riječ o proizvodima koji predstavljaju sam vrh svjetske ponude u svojoj klasi, a jedinstveno punjenje s dvije kreme zaštitni je znak Jadra koji je i kao industrijski model zaštićen kod Hrvatskog zavoda za intelektualno vlasništvo.

Kraš d.d.

Kraš je prvi i najveći konditorski proizvođač u jugoistočnoj Europi. Osnovan 1911. u Zagrebu, Kraš je izgradio svoju tradiciju na vrhunskoj kvaliteti finih čokolada, bombona, keksa i vafla. Gotovo 90 godina dinamičnog razvoja okrunjeno je suvremenom visokoserijskom proizvodnjom triju osnovnih skupina konditorskih proizvoda: kakao proizvoda (čokolade, čokoladni deserti), brašneno-konditorskih proizvoda (keksi i vafli) te bombonskih proizvoda (bomboni i gume za žvakanje). Dugogodišnjim ulaganjem u razvoj i modernizaciju proizvodnje, kao i kontinuiranim praćenjem želja potrošača i globalnih trendova u ponudi slastica, Kraš je postao svjetski priznat proizvođač slastica, dobitnik brojnih međunarodnih odličja i priznanja za kvalitetu. Kraš je prvi proizvođač konditorskih...

Ostali proizvodi