Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Herbae prirodna kozmetika za njegu kože (krema za njegu suhe kože Lavanda, krema za njegu suhe kože Naranča, krema za njegu suhe kože Smilje, ulje za njegu kože Lavanda, ulje za njegu kože Naranča, ulje za njegu kože Smilje)

Herbae prirodna kozmetika za njegu kože (krema za njegu suhe kože Lavanda, krema za njegu suhe kože Naranča, krema za njegu suhe kože Smilje, ulje za njegu kože Lavanda, ulje za njegu kože Naranča, ulje za njegu kože Smilje)

LAVANDA KREMA ZA NJEGU SUHE KOŽE
Kombinacija prirodnih, organskih ulja, emulgiranih pčelinjim voskom te eterično ulje domaćeg lavandina čine ovu lako upijajuću kremu pogodnu za suhu i osjetljivu kožu.

NARANČA KREMA ZA NJEGU SUHE KOŽE
Slatki, citrusni miris te bogata aroma meda iz pčelinjeg voska potaknut će vas na pozitivne misli i uživanje u životu. NARANČA krema za njegu suhe kože miriše tako da dođete u iskušenje pojesti je! Voćne kiseline u eteričnom ulju naranče intenzivno vraćaju vitalnost dehidriranoj koži i utječu na poboljšanje tena.

SMILJE KREMA ZA NJEGU SUHE KOŽE
U žutim cvjetnim glavicama smilja sačuvana je iscjeliteljska toplina mediteranskog sunca a njegovo eterično ulje životni je eliksir za kožu- posebno u tretiranju problematične kože i bora. Izvrsno njegujuće svojstvo ove kreme čiji je sadržaj dalmatinsko djevičansko maslinovo ulje, može se osjetiti odmah nakon prvog nanošenja. Sa dodatkom bademovog ulja i hladno tiještenog ulja pšeničnih klica, tvori emulziju koja obogaćuje lipidima kožu i štiti stanice kože. Birani, nerafinirani pčelinji vosak upija vlagu iz zraka i zadržava je u koži.

LAVANDA ULJE ZA NJEGU TIJELA
Ta ljupka grmolika biljka svojim plavičastim cvatom ukrašava hrvatsko priobalje i otoke a jakim, aromatičnim mirisom oplemenjuje vrele srpanjske noći.
Emulzija maslinovog i bademovog ulja te eteričnog ulja lavandina na koži završit će će vaš dan poput ugodnog poljupca za laku noć.

NARANČA ULJE ZA NJEGU TIJELA
Eterično ulje narančine kore -jednostavnog, čistog citrusnog mirisa te opori miris ploda masline na koži odvesti će vas i u sred zime na obale Dalmacije gdje obilno rađa stablo naranče.Ovo ulje će razvedriti vaše misli i zadovoljiti vašu kožu da, puni optimizma, krenete u novi dan.

SMILJE ULJE ZA NJEGU TIJELA
U žutim cvjetnim glavicama smilja sačuvana je iscjeljujuća toplina mediteranskog sunca, a njegovo eterično ulje životni je eliksir za kožu. Ulje djeluje terapeutski na mnoge specifične probleme kože.

HERBAE DALMATIAE

Herbae Dalmatiae, hrvatski proizvođač prirodne kozmetike, osnovan 2007., sa ciljem da se tržištu ponudi kvalitetna, organska i autohtona kolekcija kozmetike zasnovana na biranim domaćim sirovinama, visoke čistoće i iz ekološkog uzgoja. Paleta organskih proizvoda je načinjena na osnovi maslinovog ulja, ljekovitog bilja Dalmacije te ostalih sirovina koje se nabavljaju od lokalnih proizvođača, malih gospodarstava i zadruga. Stvaramo kozmetiku zdravu za čovjeka i okoliš, poštujući načela održivog razvoja i ekološke proizvodnje. Proizvodi su hipoalergeni, posebno pogodni za osobe sa osjetljivom i problematičnom kožom.