Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

GROF prava domaća šunka

GROF prava domaća šunka

Domaća dimljena šunka proizvod je dobiven obradom kvalitetnoga svinjskog buta postupkom soljenja, dimljenja i zrenja. S vanjske je strane dio šunke prekriven kožom, a dio je čisto mišićje s vidljivom glavicom bedrene kosti. Na gotovom proizvodu koža je suha, a raspon boje od svijetlo do tamnosmeđe. Na presjeku je vidljiva blaga prožetost mišićja masnoćom, a sama boja mesa također može biti u rasponu od svjetlije do tamnije crvene, što ovisi o pasmini te načinu hranjenja.

Kako bi se dobio proizvod takvih karakteristika, osim kvalitetne sirovine bitni su i kontrolirani parametri vezani uz proces odnosno pojedini korak proizvodnje. Njihovom kombinacijom i osiguranim sanitarnim mjerama dobiva se proizvod koji udovoljava parametrima kvalitete te punoćom okusa pruža poseban gurmanski užitak.

Kudelić d.o.o.

Tvrtka Kudelić d.o.o. osnovana je 1992. i od početka je u privatnom vlasništvu. Godine 1997. otvoren je novi objekt u Bedenici u kojem su klaonica i pogon prerade mesa. Od poduzeća sa samo nekoliko zaposlenika izrasla je u tvrtku koja danas zapošljava osamdesetak ljudi i u asortimanu ima 90 proizvoda te raširenu maloprodajnu mrežu. Tvrtka svoju poslovnu orijentaciju zasniva na stvaranju vlastitoga kvalitetnog proizvoda uz korištenje moderne i kvalitetne tehnologije, sirovine kontroliranog podrijetla i stručni kadar, te uz potrebne higijenske uvjete rada, a sve u korist zadovoljstva kupaca. U skladu s ciljevima, politikom kvalitete tvrtke te potrebama tržišta certificiran je...