Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Građenje

Građenje

Kamgrad glavninu svojih poslova bazira na građenju turističkih, uredskih, prodajnih, proizvodnih, skladišnih te sakralnih objekata za poznate investitore, a manjim dijelom na izgradnju stambenih i poslovnih jedinica za vlastitu prodaju ili iznajmljivanje.
Zahvaljujući svom dugogodišnjem, kontinuirano uspješnom, poslovanju Kamgrad se etablirao kao kompanija koju odlikuju profesionalan pristup poslu,  poštivanje ugovorenih rokova te zaposlenici koji posjeduju stručne tehničke i organizacijske kompetencije, što je u proteklih više od 20 godina rezultiralo izgradnjom više od 300 projekata različitih vrsta radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje.

 

Kamgrad d.o.o.

Naši počeci sežu u daleku 1979. godinu, kada je g. Dragutin Kamenski osnovao građevinski obrt koji se 1993. transformirao u društvo s ograničenom odgovornošću, u Kamgrad. Glavninu svojih poslova Kamgrad bazira na izgradnji turističkih, uredskih, prodajnih, proizvodnih, skladišnih te sakralnih objekata za poznate investitore, a manjim dijelom na izgradnju stambenih i poslovnih jedinica za vlastitu prodaju ili iznajmljivanje. Zahvaljujući svom dugogodišnjem, kontinuirano uspješnom, poslovanju Kamgrad se etablirao kao kompanija koju odlikuju profesionalan pristup poslu,  poštivanje ugovorenih rokova te zaposlenici koji posjeduju stručne tehničke i organizacijske kompetencije, što je u proteklih više od 20 godina rezultiralo izgradnjom više od 300 projekata...