Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Globaladmin CMS sustav – računalni program za samostalno ažuriranje web stranica

Globaladmin CMS sustav – računalni program za samostalno ažuriranje web stranica

Globaladmin je u cijelosti samostalno razvijen sustav za jednostavno održavanje web stranica koji administratorima omogućuje brzo i učinkovito postavljanje novih i mijenjanje postojećih sadržaja na web stranicama.
Svaki korisnik s osnovnim znanjima rada na računalu uporabom Globaladmina može potpuno ovladati procesom promjene sadržaja na stranicama ne rabeći dodatne alate (HTML editora, FTP klijenta…) i ne poznavajući programske jezike (ASP, PHP…).
Za uspješan rad u Globaladminu nije potrebno instalirati dodatni softverski alat. Sve što je potrebno jest imati bilo koju verziju Internet Explorera, Mozille Firefoxa, Chroma ili Safarija za korisnike Mac računala.
Rad s Globaladminom je vrlo lak i jednostavan, a ostvaruje se putem web sučelja. Dostatno je “odsurfati” na web adresu Globaladmina, autorizirati se korisničkim imenom i zaporkom te započeti s radom.
Jednostavnost izvedbe sučelja omogućuje svim profilima korisnika da vrlo brzo ovladaju radom u ovoj web aplikaciji, a tome pridonosi i njegova sličnost s ostalim poznatim uredskim programskim alatima. Hardversku platformu čini nekoliko web poslužitelja iznimne snage i brzine, što Globaladminu osigurava brzo i učinkovito funkcioniranje tijekom istodobnog rada velikog broja korisnika. Brzina, pouzdanost i jednostavnost glavne su kvalitete ovog sustava te je zbog njih Globaladmin čvrsto zauzeo svoje mjesto na tržištu.
Globaladmin je trademark tvrtke Globaldizajn registriran u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo pod brojem Z20081451.

Globaldizajn d.o.o.

Globaldizajn je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u web dizajnu, izradi web stranica i programiranju različitih vrsta mobilnih i web aplikacija za vodeće hrvatske i međunarodne tvrtke, financijske institucije, obrazovne ustanove, medije te vladine institucije. Posebna je pozornost posvećena zadovoljstvu korisnika i gradnji partnerskih odnosa, vodeći korisnike kroz izazove internetskog okružja te prati razvoj kupaca partnera, uz dodatne usluge s prijedlozima i savjetima. U posljednjih su nekoliko godina proizvedena brojna rješenja na području e-commercea (web trgovine i ePay sustav), na sustavima za upravljanje sadržajima, razne aplikacije za pametne telefone (iPhone, Android, Samsung Bada, Windows mobile) te ostale posebno prilagođene aplikacije prema...