Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Globaladmin CMS sustav – računalni program za samostalno ažuriranje web stranica

Globaladmin CMS sustav – računalni program za samostalno ažuriranje web stranica

Globaladmin je u cijelosti samostalno razvijen sustav za jednostavno održavanje web stranica koji administratorima omogućuje brzo i učinkovito postavljanje novih i mijenjanje postojećih sadržaja na web stranicama.
Svaki korisnik s osnovnim znanjima rada na računalu uporabom Globaladmina može potpuno ovladati procesom promjene sadržaja na stranicama ne rabeći dodatne alate (HTML editora, FTP klijenta…) i ne poznavajući programske jezike (ASP, PHP…).
Za uspješan rad u Globaladminu nije potrebno instalirati dodatni softverski alat. Sve što je potrebno jest imati bilo koju verziju Internet Explorera, Mozille Firefoxa, Chroma ili Safarija za korisnike Mac računala.
Rad s Globaladminom je vrlo lak i jednostavan, a ostvaruje se preko web sučelja. Dostatno je “odsurfati” na web adresu Globaladmina, autorizirati se pomoću korisničkog imena i zaporke te započeti s radom.
Jednostavnost izvedbe sučelja omogućuje svim profilima korisnika da vrlo brzo ovladaju radom u ovoj web aplikaciji, a tome pridonosi i njegova sličnost s ostalim poznatim uredskim programskim alatima. Hardversku platformu čini nekoliko web poslužitelja iznimne snage i brzine, što Globaladminu osigurava mogućnost da funkcionira brzo i učinkovito za istovremenski rad velikog broja korisnika. Brzina, pouzdanost i jednostavnost su glavne kvalitete ovog sustava te je zbog njih Globaladmin čvrsto zauzeo svoje mjesto na tržištu.
Globaladmin je trademark tvrtke Globaldizajn registriran u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo pod brojem: Z20081451.

Globaldizajn d.o.o.

Globaldizajn je web & mobile solution provider s dugogodišnjim iskustvom u dizajnu i programiranju web portala i web stranica za vodeće hrvatske i međunarodne tvrtke, financijske institucije, obrazovne ustanove, medije te vladine institucije. Posebna je pozornost posvećena zadovoljstvu korisnika i gradnji partnerskih odnosa, vodeći korisnike kroz izazove internetskog okruženja, te prati razvoj kupaca-partnera, uz dodatne usluge s prijedlozima i savjetima. U posljednih nekoliko godina, proizvedena su brojna rješenja e-commercea, sustava za upravljanje sadržajima, razne aplikacije za smart phone uređaje (iPhone, Android, Samsung Bada, Windows mobile) i ostale posebno prilagođene aplikacije prema zahtjevima kupaca. Proizvode tvrtke koristi više od 350 korisnika...