Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Favorit svijetlo pivo Lager

Favorit svijetlo pivo Lager

Favorit pivo sa svojim bogatim pivskim okusom i ugodnom gorčinom, osvježavajućim mirisom, svijetlo zlatnom bojom i postojanom pjenom je tipično hrvatsko pivo s 5% alk vol i 11,4% ekstrakta. Najvećim se djelom prodaje u povratnoj staklenoj boci 0,5 L, ali je dostupno i u staklenoj boci 0,33L, 0,33L i 0,5L limenki, 1,8L i 2L PET ambalaži te u 25/30/50L bačvama. Također je dostupno u jedinstvenim 0,2L nepovratnim bočicama s twist-off čepom.
Favorit pivo je omiljeno istarsko pivo u kojem osim lokalnog stanovništva uživaju i milijuni turista koji posjećuju Istru svake godine. Ono se zalaže za poznatu istarsku kvalitetu, ali i za prirodne i kulturne raznolikosti Istre kao njene najdragocjenije vrijednosti. Krasi ga otvoren i tolerantan karakter te veseli duh koji se može iskusiti prilikom uživanja u Favorit pivu s prijateljima ili obitelji. Odlično se slaže uz hranu a pogotovo uz istarsku kuhinju, poznatu po svom mediteranskom okusu i kvalitetnim sastojcima od tartufa do ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Također savršeno je osvježenje nakon napornih sportskih ili fizičkih aktivnosti.

Istarska pivovara d.o.o.

Istarska pivovara je osnovana u srpnju 1977. godine zbog potražnje za lokalnom pivovarom koja može zadovoljiti rastuće potrebe lokalnih stanovnika i turista za pivom visoke kvalitete. Pivovara je sagrađena na izvoru Sv. Ivana u Buzetu, u središtu Istre. Prvi stvoreni brand bilo je Istarsko pivo, koje je 1982. godine zamijenjeno sa Favorit pivom. U zadnjih 10 godina mnogo je uloženo u proizvodnu opremu i procese. Pivovara trenutno koristi visokokvalitetne procese upravljanja i ima stabilnu proizvodnju i tržišni udio. Također, u procesu proizvodnje koristi se i moderni linijski sistem punjenja staklenih boca, PET-ova (plastičnih boca) i bačava u vlasništvu pivovare koji...

Ostali proizvodi