Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Dr. Stribor kozmetika

Dr. Stribor kozmetika

D-PHASE
Gel za djelotvorno uklanjanje šminke i nečistoća s kože lica , vrata i područja oko dekoltea bez isušivanja.
RUŽA&ARGAN
Krema za intenzivnu njegu suhe kože lica. Formulacija sadrži visokovrijedne sastojke kao što su ulje argana, ulje marelice, ulje pulpe pasjeg trna koji hrane i štite kožu lica u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom i biljnim ekstraktom ružičastog žednjaka.
VANILIJA&NARANČA
Krema za intenzivnu njegu normalne i mješovite kože lica. Formulacija sadrži visokovrijedne sastojke kao što je macerat egzotične vanilije u ulju marelice koji hrani i štiti kožu lica u kobinaciji s hijaluronskom kiselinom i biljnim ekstraktom ginsenga.
SOS
Krema za njegu izrazito suhe i osjetljive kože lica i tijela te pelenske regije. Formulacija sadrži visokovrijedne sastojke kao što su ulje noćurka, hidrolat hamamelisa, ekstrakt aloe vere i vitamin B5 (pantenol).
DERMAPLANTA
Balzam za zacjeljivanje kože s osam biljaka. Potiče regeneraciju i popravlja strukturu kože kod manjih opeklina i površinskih ozljeda. Formulacija sadrži visokovrijedne sastojke kao što su macerat gotu kole, tamanu ulje, eterična ulja smilja, ružmarina i lavande s nevenom i hamamelisom kao idealna aromaterapijska kombinacija za regeneraciju kože.
TONIK ZLATO&RUŽA
Tonik za trenutno osvježavanje i hidrataciju suhe kože lica. Kombinacija je esencijalne vode ruže, koloidnog zlata i ovlaživača.

Bioteka Zagrebačke županije d. o. o.

Bioteka Zagrebačke županije d. o. o. za proizvodnju, usluge i trgovinu osnovana je 14. ožujka 2013., a u sudski registar upisana je 14. ožujka 2013., na temelju Izjave o osnivanju. Jedini osnivač i vlasnik su Ljekarne Zagrebačke županije. Bioteka je počela poslovati u travnju 2013., a u sustavu PDV-a je od 1. kolovoza 2013. Društvo koristi poslovni prostor i sredstva za rad osnivača. 18. studenoga 2013. dobivena je dozvola za promet na malo, specijaliziranoj prodavaonici za promet na malo lijekova i medicinskih proizvoda, klase I, IIa, IIb i III, na adresi Mokrička 54, Zaprešić, odakle se distribuira u ljekarne i veledrogerije. Trgovačko društvo Bioteka osnovano je s ciljem proizvodnje...