Domaći kruh (kruh, baguette, pogača)
Linija proizvoda “Domaći kruh” sastoji se od domaćeg kruha, domaćeg baguette-a i domaće pogače te predstavlja potpuno prirodne kruhove pripremljene po autorskom receptu Pekarnice Župa bez aditiva i uz tradicionalnu metodu proizvodnje u minimalnom trajanju od 20 sati. Posebnost ovog kruha, osim u drugačijem načinu obrade tijesta, u tome što se tijekom 20h duge fermentacije, odnosno dozrijevanja tijesta, omogućuje prirodnim kvascima koji žive svugdje oko nas da oplemene tijesto svojom prirodnim aromama unikatnima za specifično područje u kojem se nalaze. Osim što je kruhu na prirodan način produljen rok trajanja čak do sedam dana, poboljšana mu je tekstura i prozračnost, smanjena mrvljivost i produljena svježina, a kruh u svom prirodnom procesu starenja ne gubi, već naprotiv, dobiva na aromi. Pekarnica Župa domaći kruh nudi u tri različita oblika uz korištenje istih prirodnih sastojaka, ali s različitim načinom obrade tijesta. Tako kruh iz kalupa ima zbijenu, ali mekanu teksturu dok pogača i baguette imaju šupljikavu i prozračnu sredinu te rustikalni izgled kore.