Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Divine Parquet

Divine Parquet

Masivni klasični hrastov parket
Masivni parket Michelangelo izrađen je od najbolje sirovine hrasta dimenzija od 250 mm do 1200 mm, širine od 40 do 90 mm te debljine 14 i 21 mm.
Zbog svojih je dimenzija idealan za sve kombinacije i načine postavljanja poda te svojom dimenzijskom stabilnošću jamči kvalitetu i postojanost postavljenog poda.
Igrom teksture i pogreškama koje je priroda godinama stvarala može se uklopiti u najmodernije prostore jednostavnih linija (prva klasa), ali i u prostore rustikalnog uređenja koji traže rustikalniju teksturu (niže klase).

Masivni klasični jasenov parket
Van Gogh parket proizveden je od najkvalitetnije sirovine jasena dimenzija od 250 mm do 1200 mm, širine od 40 do 90 mm te debljine 14 i 21 mm.
Parket od jasena specifične je svijetle boje, idealan je za manje prostore koji trebaju
više svjetlosti, ali i za veće prostore koji su uređeni u svjetlijim tonovima. Velikim rasponom dimenzija i boja omogućuju sve vrste slaganja te je moguće složiti svijetlu površinu jednostavne teksture i boja (prva klasa) te šareniju površinu (niže klase) koja svojim bojama odaje prirodno podrijetlo.

Seljački hrastov pod
Proizveden od najkvalitetnije sirovine hrasta ugradnjom u svaki dom unosi prirodnost. Proizvodi se u dimenzijama od 600 do 2200 mm, širinama od 120 do 200 mm te debljini 15 i 20,4 mm. Svojim velikim dimenzijama u prostoru odaje dojam prirodnosti odnosno rustikalnosti koja se mogla vidjeti u kućama naših starih.

Drvoproizvod d.d.

Drvoproizvod d.d. iz Jastrebarskog utemeljen je 1970. godine. Tvornički kompleks nalazi se u neposrednoj blizini autoputa i željezničke pruge Zagreb – Karlovac. Osnovni proizvodni program masivnog parketa izrađuje se od kvalitetnog hrasta, bukve i jasena kontroliranog podrijetla (međunarodni certifikat FSC). Moderna i suvremena tehnologija proizvodnje zadovoljava najzahtjevnije standarde svjetskog tržišta. Dio proizvoda plasira na domaće tržište, a oko 90 posto izvozi. Tvrtka je tijekom niza godina poslovanja osvojila mnogobrojne nagrade te razna priznanja za uspješno poslovanje i proizvode.