Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Divine Parquet

Divine Parquet

Masivni klasični hrastov parket

Masivni parket Michelangelo izrađen je od najbolje sirovine hrasta dimenzija od 250mm do 1200mm, širine od 40 do 90 mm te debljine 14 i 21 mm.

Njegove dimenzije idealne su za sve kombinacije i načine postavljanja poda te svojom dimenzijskom stabilnošću jamči kvalitetu i postojanost postavljenog poda.

Svojom igrom teksture i pogreškama koje je priroda godinama stvarala može se uklopiti u najmodernije prostore jednostavnih linija (prva klasa), ali isto tako i u prostore rustikaalnog uređenja koji traže rustikalniju teksturu (niže klase).

 

Masivni klasični jasenov parket

Van Gogh parket proizveden je od najkvalitetnije sirovine jasena dimenzija od 250 mm do 1200 mm, širine od 40 do 90 mm te debljine 14 i 21 mm.

Parket od jasena specifične je svijetle boje, idealan je za manje prostore koji trebaju

više svjetlosti, ali i za veće prostora koji su uređeni u svjetlijim tonovima. Velikim rasponom dimenzija i boja omogućuju sve vrste slaganja te je moguće složiti svijetlu površinu jednostavne teksture i boja (1. klasa) te šareniju površinu (niže klase) koja svojim bojama odaje prirodno podrijetlo.

 

Seljački hrastov pod

Proizveden od najkvalitetnije sirovine hrasta ugradnjom u svaki dom unosi prirodnost

i sve čari prirode. Proizvodi se u dimenzijama od 600 do 2200 mm, širinama od 120 do 200 mm te debljinom 15 i 20,4 mm. Svojim velikim dimenzijama u prostoru odaje dojam prirodnosti odnosno rustikalnosti koju smo mogli vidjeti u kućama naših starih.

Drvoproizvod d.d.

Drvoproizvod d.d. iz Jastrebarskog utemeljen je 1970. godine, a 1980. godine sagrađena je nova tvornica opremljena suvremenom tehnologijom. Tvornički kompleks nalazi se u neposrednoj blizini autoputa i željezničke pruge Zagreb –Karlovac. Osnovni proizvodni program masivnog parketa izrađuje se od kvalitetnog hrasta, bukve i jasena kontroliranog podrijetla (međunarodni certifikat FSC). Moderna i suvremena tehnologija proizvodnje zadovoljava najzahtjevnije standarde svjetskog tržišta. Ukupna proizvodnja jednim se dijelom plasira na domaće tržište, a oko 70 posto izvozi se u zemlje Europe i druge zemlje svijeta. Tvrtka pruža u graditeljskim poslovima kompletnu uslugu polaganja parketa te one koji se bave polaganjem parketa opskrbljuje opremom i...