Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Cetina – prirodna izvorska voda

Cetina – prirodna izvorska voda

Cetina – prirodna izvorska voda najveći je dar prirode koji nastaje iz Dinare, najviše hrvatske planine. Vapnenački vrhovi Dinare i njen vječno žedan kamenjar skupljaju prirodnu i čistu vodu i propuštaju je kroz svoju krašku utrobu. Tiho, u dubinama i tami, voda grebe prapovijesne minerale s dinarskoga kamena i obogaćuje se dajući Cetini lagan, kraški mineralni sastav.
Sve svoje minerale i kristalnu čistoću, sav polet i prkos surovom kamenjaru, svu svoju bistrinu i apsolutnu netaknutost stvoriteljice Dinare, Cetina donosi u bocama punjenima na samom izvoru, bez ikakve dodatne kemijske obrade; Cetina u boci jednaka je izvorskoj.
Kao idealno piće u svim vremenskim uvjetima, gazirana i negazirana prirodna izvorska voda Cetina puni se u više pakiranja. Za putnike, sportaše, rekreativce idealna je Cetina u boci od 0,5 L, za osvježenje za stolom na raspolaganju je boca od 1,5 i 2 L, a kao obiteljsko pakiranje Cetina od 7 i 18,9 L.

Naturalis d.o.o.

Tvrtka Naturalis d.o.o. osnovana je 2002. godine. Sjedište joj je u Civljanima u Šibensko-kninskoj županiji. Od samog osnivanja u stopostotnom je privatnom vlasništvu. Tijekom cijele godine tvrtka ima najmanje dvadeset zaposlenih, dok se u sezoni broj zaposlenih udvostručava. Svi zaposleni iz okolnih su mjesta, i to Vrlike, Kijeva, Knina, Sinja i dr. Tvrtka djeluje uglavnom na hrvatskom tržištu, a manjim dijelom na tržištu BiH. U budućnosti se namjerava proširiti na tržišta drugih zemalja regije.