Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Čepinsko biljno jestivo ulje

Čepinsko biljno jestivo ulje

Čepinsko biljno jestivo ulje prirodno je bogato vitaminom E i esencijalnim masnim kiselinama. Proizvedeno je od genetski nemodificiranih sirovina i bez uporabe konzervansa.
Čepinsko biljno jestivo ulje upotrebljava se za pripravu različitih vrsta jela, umaka, salata, majoneza, krema, raznih slastica te za sve vrste pečenja. Svojim blagim okusom i mirisom obogaćuje gotova jela, a da pri tome ne narušava izvornost okusa jela.

Tvornica ulja Čepin d. d.

Tvornica ulja Čepin d. d. postoji više od 70 godina. Povijest tvornica datira od 1942. godine kada je započela prerada suncokreta i proizvodnja sirovog ulja mehaničkim prešanjem bez organskih otapala. Dobro je poznato da suncokretovo ulje Tvornice ulja Čepin d. d. spada među najcjenjenija biljna ulja. Tome značajno pridonosi kvalitetna domaća sirovina koja se nalazi u okruženju tvornice cca 100 km. Tijekom ovih 70 godina postojanja razvija se i modernizira proizvodnja, povećavaju proizvodni kapaciteti, ali se zadržava prerada sjemena uljarica po kojoj smo i poznati, a to je proizvodnja sirovog ulja mehaničkim prešanjem te ga se dalje rafinira primjenom tehnologije fizikalne rafinacije...

Ostali proizvodi