Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Brodske tende

Brodske tende

U suradnji s klijentima dolazimo do optimalnih rješenja, gdje konačna verzija proizvoda zadovoljava nas kao proizvođače i klijenta kao krajnjeg korisnika.

BRODSKE TENDE I POKRIVALA ne moraju samo lijepo izgledati, nego i štititi plovilo od soli, sunca, nepoželjnih pogleda ili bilo kojega drugog vanjskog utjecaja.

Razni su modeli brodskih tendi i pokrivala: bimini top, sprayhood, kabriolet tenda, kokpit tenda, fly tenda i dr. Svi su proizvodi custom made – ručno izrađeni po narudžbi. Želje naših klijenata na prvom su mjestu i uvijek ih upotpunjujemo kvalitetnim tehničkim rješenjima te u konačnici dobivamo vrhunski proizvod i zadovoljnoga klijenta, koji su naša najbolja promidžba.

U proizvodnji se koriste suvremeni materijali proizvedeni s posebnim zaštitama i svojstvima za ekstremne ljetne i zimske uvjete na moru, renomiranih svjetskih proizvođača, poput akrilnog platna i PVC-a proizvedenog nano-top tehnologijom, a sve to s jamstvima 3 – 5 i 10 godina.

Svi dodaci u proizvodnji također su za ekstremne ljetne i zimske uvjete na moru: konac, patentni zatvarači, inox, razne kopče i sl.

Posebnu brigu vodimo o post-prodajnom procesu gdje se svakom klijentu pristupa individualno kroz usluge kontrole, održavanja i skladištenja naših proizvoda u posebnim uvjetima.

Dugogodišnje iskustvo i jedinstveni koncept kompletne usluge u proizvodnji brodskih tendi objedinjen sa našim dizajnom, tehničkim rješenjem, jamstvom i vrhunskim materijalima, daju jedinstven i prepoznatljiv proizvod i uslugu iza kojih uvijek stojimo.

Argola tende i jedra obrt

Argola tende i jedra – proizvodnja i dizajn tendi, jedara, jastuka i ostale brodske konfekcije, obrt je osnovan 2001. godine. Osmišljavamo, dizajniramo i izrađujemo brodske tende i pokrivala, nutarnje i vanjske jastuke i servisiramo jedra. Svaki proizvod je custom made - ručno izrađen po narudžbi; precizno osmišljen,dizajniran, izmjeren , izrađen i postavljen na plovilo. Istovremeno s rastom i širenjem na tržištu, ulagalo se u proizvodnju, opremljenost proizvodnog pogona i kvalitetu proizvoda koji će na tržištu biti prepoznati kao proizvodi i usluge vrhunske kvalitete. Danas u suvremenome proizvodnom pogonu od 300 m² zapošljavamo 11 mladih djelatnika uvijek spremnih na nove izazove...