Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Brodske tende

Brodske tende

Brodske tende i pokrivala ne moraju samo lijepo izgledati, nego i štititi plovilo od soli, sunca, nepoželjnih pogleda ili bilo kojega drugog vanjskog utjecaja.
Razni su modeli brodskih tendi i pokrivala: bimini top, sprayhood, kabriolet tenda, kokpit tenda, fly tenda i dr. U proizvodnji se koriste suvremeni materijali proizvedeni s posebnim zaštitama i svojstvima za ekstremne ljetne i zimske uvjete na moru, renomiranih svjetskih proizvođača, poput akrilnog platna i PVC-a proizvedenog nano-top tehnologijom, a sve to s jamstvima od tri do pet i deset godina.
Svi su dodaci u proizvodnji također prilagođeni ekstremnim ljetnim i zimskim uvjetima na moru: konac, patentni zatvarači, inoks, razne kopče i slično.

ARGOLA TEXTILE YACHT DESIGN d.o.o.

Tvrtka je osnovana 2001. godine, djelatnost je proizvodnja i dizajn tendi, jedara, jastuka i ostale nautičke konfekcije za brodove i jahte. Svaki je proizvod precizno osmišljen i personaliziran, ručno izrađen po mjeri i postavljen na plovilo. Tvrtka teži stvaranju novih proizvoda i inovacijama tako da je od 2018. godine proizvodnja unaprijeđena uvođenjem 3D tehnologije i u skladu je sa ISO normama 9001, 14001 i 45001. Brodske tende i pokrivala ne moraju samo lijepo izgledati, nego i štititi plovilo od soli, sunca, nepoželjnih pogleda ili bilo kojega drugog vanjskog utjecaja. Razni su modeli brodskih tendi i pokrivala: bimini top, sprayhood, kabriolet...