Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Aquaviva – voda za piće u bocama 18,9 l

Aquaviva – voda za piće u bocama 18,9 l

Aquaviva voda savršeno je izbalansirana optimalnom količinom minerala – soli kalcija i magnezija te oligoelemenata. Prema strukturi je izuzetno meka, lagana i kristalno čista. U procesu proizvodnje koristimo se najmodernijom tehnologijom – reverznom osmozom, jedini u Hrvatskoj. Reverzna osmoza je prirodan proces u kojem voda prolazi kroz fine membrane na kojima se zadržavaju soli, bakterije te sveprisutni kamenac i sve ostale eventualne nečistoće. Takvim načinom proizvodnje dobiva se tehnički „najispravnija“ voda za piće s minimalnom količinom kamenca, čime se smanjuje potreba za čestom sanitacijom aparata za vodu što je dodatna pogodnost u odnosu na druge vode za piće.
S obzirom na navedeni proces pročišćavanja i sustavan tehnološki nadzor otklanjanja nepoželjnih tvari iz naše vode, supstanci koje mnoge vode u galonima imaju u sebi, s Aquavivom dobivate besprijekorno čistu vodu i savršeni okus svaki put. U skladu s europskim standardima kvalitete, postojanost kemijskog sastava i mikrobiološka čistoća su zajamčeni.
Sustav proizvodnje razvijen je i certificiran prema zahtjevima HACCP i ISO 9001:2008 te smo ponosni nositelji znaka Hrvatska kvaliteta.
Također, u ponudi su najmoderniji aparati za vodu, nositelji NSF certifikata koji pružaju rashlađenu vodu nadohvat ruke i mogućnost priprave toplih napitaka. Ambalaža koju koristimo dolazi od provjerenog dobavljača, a kvaliteta i zdravstvena ispravnost su neizostavni.
Dugogodišnje iskustvo u poslovanju i proizvodnji, ali i brojna priznanja i certifikati, jamstvo su kvalitete vode Aquaviva.

Živa voda d.o.o.

Živa voda d.o.o. tvrtka je specijalizirana za proizvodnju vode u pakiranju zapremine 18,9 L (galonima) s odgovarajućim aparatima za vodu modernog dizajna. Sedmogodišnje iskustvo, kontinuirano ulaganje u kadrove i razvoj, predan, odgovoran te profesionalan poslovni pristup doveli su tvrtku do pozicije jednog od vodećih proizvođača vode. Zadovoljni i odani kupci pokretači su svih aktivnosti tvrtke radi unapređivanja u svim segmentima poslovanja i rada. Uvedeni sustav HACCP osigurava stalni sustav kontrole sigurnosti vode te jamči kvalitetu proizvoda. U pripremi i nakon nje svaka je boca vode pod stalnim tehnološkim nadzorom. S poslovnim usmjerenjem prema kupcima i kvaliteti stvoren je respektabilan sustav...