Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Čateks kuhinjska krpa

Čateks kuhinjska krpa

Čateks kuhinjska krpa je proizvod brenda Čateks Home. Izrađena je od 100% pamuka u keper vezu, u brojnim bojama i uzorcima, a u potpunosti se može prilagoditi željama kupaca. Odlikuje se izuzetnom izdržljivošću i sposobnošću upijanja vlage bez ostavljanja dlačica. Jednostavna je za održavanje i pranje, a zadržava svoj oblik i boju nakon brojnih pranja u perilici rublja.

Zbog svoje kvalitete, učinkovitosti u čišćenju i izdržljivosti, Čateks kuhinjska krpa je prepoznata diljem Hrvatske te se koristi u brojnim domaćinstvima. S oznakom “Hrvatska kvaliteta” dobiva potvrdu o izvrsnosti kvalitete.

Čateks d.d.

Čateks je jedno od najvećih tekstilnih poduzeća u regiji i jedno od najstarijih u jugoistočnom dijelu Europe. Zahvaljući tehnološkom razvoju i inovacijama kroz povijest. Čateks danas sačinjavaju tri proizvodna centra: Tesktil koji se sastoji od tkaone i dorade tkanina, Politeks, koji se sastoji od prevlačenja i laminiranja te Konfenkcija. Takav ustroj čini vertikalnu intergraciju i omogućuje bolju kontrolu svakog koraka u proizvodnji te bolju tehnološku inovativnost udruživanjem snaga inženjera svih proizvodnih centara čime Čateks postaje tržišno pozicioniran kao proizvođač tehničkih tkanina i materijala posebne namjene. Čateks proizvodi zadovoljavaju niz europskih standarda ispitanih u međunarodnim akreditiranim institutima. Jedan od certifikata je...