Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Specijalna bolnica NEUROSPINE

Specijalna bolnica NEUROSPINE
Zaharova 3
10000 Zagreb
01 7077 773
info@neurospine.hr

Specijalna bolnica Neurospine je broj 1 u regiji za neurokirurgiju, ortopediju i anesteziologiju!

Kao vodeća ustanova u području neurokirurgije i liječenja boli okupljamo tim vrhunskih stručnjaka koji zajedničkim naporima koriste multidisciplinarni pristup kako bi postavili dijagnozu i preporučili optimalnu metodu liječenja za pacijente. Naši stručnjaci su posvećeni pružanju najkvalitetnije zdravstvene skrbi, koristeći najnoviju tehnologiju i inovativne terapijske metode.

Naša specijalizacija u neurokirurgiji omogućava nam da se usredotočimo na liječenje bolesti i povreda mozga, leđne moždine i živčanog sustava. Naši neurokirurzi su zaduženi za provođenje neinvazivnih metoda liječenja, ali kada je to potrebno, i operacija i drugih invazivnih postupaka kako bi pomogli pacijentima da povrate zdravlje i funkcionalnost.

Također, naš tim stručnjaka specijaliziran je za liječenje boli, pružajući pacijentima olakšanje i poboljšavajući njihovu kvalitetu života. Bez obzira na uzrok boli, naši stručnjaci koriste razne terapijske pristupe i tehnike kako bi pronašli optimalno rješenje za svakog pacijenta.

Naši znakovi...