Brendirajmo hrvatsku kvalitetu Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu
Prirodni virovitčki ocat od crnog vina
Vinski ocat Tvornice octa Virovitica proizveden je od kvalitetnih vina renomiranih proizvođača. Prirodni postupak proizvodnje jamstvo je domaće kvalitete ovog octa iznimno laganog okusa te ugodnog mirisa.
Vrhunski kulinarski majstori koriste ga kao marinadu za jela od divljači te najraznovrsnije dresinge te za salate.
Čuva se na sobnoj temperaturi, neograničenog je roka trajanja.
Pakira se u PET ambalaži od 1 litre te u staklenim bocama od 0,5 litara.
Svi octovi u Tvornici octa, Virovitica, proizvode se isključivo na prirodan način, uz uporabu 100% prirodnih sirovina te repromaterijala i ambalaže od dobavljača iz Hrvatske. Niti jedan proizvođač octa u Hrvatskoj, ali i regiji, ne radi ocat u značajnijim količinama na 100% prirodan način, kao što je to u Tvornici octa tvrtke Mustač commerce d.o.o. u Virovitici. Prirodni Jabučni, Alkoholni, Vinski ocat kao i Kvasina proizvode se na aparatima napravljenim po modelu njemačke tvrtke Hainrich Frings iz Bona. Svi materijali koji se koriste u izradi naših aparata, generatora su iz Hrvatske. Sirovinu za proizvodnju 100% prirodnih octova nabavljamo od poljoprivredno-prehrambenih...
Proizvodi se fermentacijom čistog etilnog alkohola na 100% prirodan način. Posebnoj kvaliteti ovom octu doprinosi proizvodnja na Frings generatorima u kojima se prelijeva preko bukovih strugotina što mu daje mekoću okusa i uklanja žestinu koja je prisutna u drugim alkoholnim...
Izniman po okusu, vrlo zdrav ocat blagog intenziteta. U našoj tvornici jabučni ocat proizvodi se na tradicionalan, 100% prirodan način koji se nije promijenio punih 60 godina, na drvenim Frings generatorima. Odličan je kao dodatak salatama i kao marinada u...