Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Vodice d.o.o.

Vodice d.o.o.
Put Gaćeleza br.1
22111 Vodice
022/443-014
vodice@si.t-com.hr

Tvrtka Vodice d.o.o. za graditeljstvo, trgovinu, inženjering i usluge uvidjevši potrebe lokalnih maslinara za suvremenom uljarom koja bi udovoljila zahtjevima za preradu maslina suvremenim mehaničkim hladnim postupkom i proizvodnjom ulja najviše ekstra djevičanske kvalitete, a vođena ljubavlju prema maslini i maslinovom ulju , odlučila je napraviti iskorak iz osnovne djelatnosti i stvoriti najveći i najmoderniji centar maslinovog ulja na Mediteranu.
U svom Centru maslinovog ulja Sveti Ivan tvrtka godinama proizvodi svoja ulja, istodobno poštujući sve osnovne preduvjete za kvalitetu maslina na oko 1000 stabala vlastitih nasada i pridržavajući se konstantnog ključa svog uspjeha u postizanju iznimno visoke kvalitete, koji leži u pravilnom i neprekinutom propisanom procesu sljedivosti proizvodnje.
Visoko i učestalo nagrađivana ulja Sv. Ivan rezultat su stručno provedene realizacije vizije o stvaranju maslinovog ulja koje će svojom ekstra kvalitetom biti konkurentno na svjetskim tržištima. Prilikom stvaranja naših ekstra djevičanskih ulja posebna pažnja pridaje se pomnom odabiru vremena berbe, pravovremenoj preradi ploda, hladnom načinu proizvodnje, kontinuiranom usavršavanju postrojenja uljare i edukaciji naših visokomotiviranih zaposlenika i stručnjaka, te suradnji sa talentiranim vanjskim suradnicima u daljnjem razvoju brenda.

Naši znakovi...