Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Tekstil LIO d. o. o.

Tekstil LIO d. o. o.
Kralja Petra Svačića bb
31000 Osijek
031/582-200
f. 031/582-222
lio@os.t-com.hr

LIO – tekstilna industrija Osijek, osnovana je 1901. godine. Od tog vremena LIO kontinuirano prati razvoj i primjenu novih tehnologija, osobito u proizvodnji jastuka, pokrivača i nadložaka.
Nakon reorganizacije Tekstil LIO d. o. o. nastavlja tradiciju jednog od najpoznatijih proizvođača u programu posteljine. Naša je misija ponuditi što kvalitetnije proizvode, vodeći računa o zdravlju, udobnosti i užitku naših kupaca. Razvijajući proizvodni program u tom smjeru, pratimo svjetske trendove, koristimo nova znanja, nove materijale koji se pojavljuju na tržištu, i tako zadržavamo imidž i prepoznatljivost u pogledu kvalitete posteljine LIO na domaćem i inozemnom tržištu. Cilj kojem teži naša tvrtka jest kontinuirano nuditi tržištu proizvode visoke kvalitete, organizacijom i modernizacijom tehnologije i tako ostvariti prednost u odnosu na druge, slične programe. Danas se naši proizvodi izlažu na sajmovima: u Frankfurtu, Beogradu, Sarajevu, Bukureštu, Zagrebu, Splitu, Rijeci i Poreču. Zahvaljujući visokoj kvaliteti naših proizvoda i uspješnom poslovanju dobili smo međunarodni certifikat za kvalitetu ISO 9001:2000.
Uvođenjem sustava kvalitete u proizvodnju, dokazali smo da nam je kupac na prvome mjestu, a neprekidnim poboljšanjima činimo sustav djelotvornijim te kupca zadovoljnijim. Predanost kvaliteti dokazujemo kontinuiranom kontrolom ulaznih sirovina, poluproizvoda i gotovih proizvoda putem vlastitog laboratorija, a time osiguravamo ujednačenu, visoku kvalitetu proizvoda prema postavljenim ciljevima.

Naši znakovi...