Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Tehnokom d.o.o.

Tehnokom d.o.o.
Radnička cesta 228
10000 Zagreb
01/4686 222
01/4635-637
info@tehnokom.hr

TEHNOKOM d.o.o. tvrtka je za nove tehnologije, inženjering i trgovinu, osnovana 1990. godine u Zagrebu.
Naša djelatnost usmjerena je na područje energetike, procesne tehnike (konzalting u području proizvodnje, distribucije i primjene plina i nafte) te na područje vodoopskrbe i odvodnje.
Izrađujemo cjelovita tehnološka rješenja primjenjujući pametne tehnologije i mjere energetske učinkovitosti korištenjem obnovljivih izvora energije.
Izvodimo projekte optimiranja energetskih i procesnih postrojenja, studije izvodljivosti, projekte po sistemu ključ u ruke; isporučujemo, ugrađujemo i servisiramo isporučenu opremu.
Tim Tehnokomovih stručnjaka upravlja, održava i gospodari energetskim sustavima naših klijenata (PLIVA, BRODPLIN, HGK), brine se o uštedi energije i vode te na taj način pridonosi razvoju lokalne zajednice i očuvanju prirodnih resursa.
U radu primjenjujemo visoke standarde kvalitete, etička načela i profesionalni odnos utemeljen na stručnosti i motiviranosti zaposlenika. Kontinuirano radimo na jačanju vlastitih kompetencija provođenjem edukacije zaposlenika, poticanjem izvrsnosti u radu, kolegijalnosti i otvorenosti u komunikaciji osiguravanjem potrebnih resursa. Stručni i motivirani zaposlenici, koji rade u sredini gdje se njeguju dobri međuljudski odnosi, ključni su faktor za uspješan rad i razvoj tvrtke.
Zadovoljstvo zaposlenika glavni je preduvjet za postizanje zadovoljstva kupaca i ostvarenje poticajnih poslovnih rezultata.
Izgradnja i njegovanje partnerskih odnosa s našim kupcima, dobavljačima i proizvođačima  bitne su odrednice za ostvarenje stabilnog poslovanja i razvoja tvrtke.
Sustav upravljanja kvalitetom tvrtke certificiran je prema normi ISO 9001:2008, a sustav upravljanja okolišem  prema normi  ISO 14001:2004.  

Ulažući u vlastita znanja kontinuiranim ulaganjem u obrazovanje kadrova, Tehnokom je izgradio svoj položaj na tržištu kao jedan od pouzdanih i kompetentnih hrvatskih partnera u poslovanju.

Naši znakovi...