Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Spin Valis d.d.

Spin Valis d.d.
Industrijska 24
34000 Požega
034/311-175
034/272-414
uprava@spinvalis.hr

Spin Valis d.d. tvornica namještaja, piljene građe i elemenata iz Požege neprekidno posluje od 1950. godine, dakle ima dugu i bogatu tradiciju, a u skladu s tim i visoku kvalitetu proizvoda. Tvornica je u srcu Slavonije koja je bogata drvom, a posebno mjesto tu imaju slavonski hrast (Quercus) i bukva (Fagus). Ta prirodna blaga cijenjena su na tržištu zbog svoje izrazito visoke upotrebne, ekološke i estetske vrijednosti.

Najreprezentativniji proizvodi Spin Valisa su hrastove i bukove masivne sjedeće garniture ojastučene kožom ili tkaninom, masivni klub i kutni stolići, komode te blagovaonički stolovi i stolice. Svaki korak proizvodnje podliježe strogoj normi, kvaliteti i dugogodišnjem iskustvu naših stručnjaka. Visokokvalitetna tehnologija te konstantno ulaganje u postojeću infrastrukturu omogućuje nam da iz kvalitetnog prirodnog resursa proizvedemo namještaj koji udovoljava zahtjevima svih naših kupaca.

Dugogodišnje poslovno partnerstvo s najuglednijim europskim proizvođačima namještaja potvrda je da smo ozbiljan, pouzdan i konkurentan partner ne samo na domaćem nego i na europskom tržištu. S modernim i prema budućnosti orijentiranim menadžmentom proizvodimo namještaj za najzahtjevnije kupce svih životnih dobi.

Naši znakovi...