Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Promo eko d.o.o.

Promo eko d.o.o.
D. Cesarića 34
31000 Osijek
099/330-4105
natasa.uranjek@promo-eko.hr

Tvrtka PROMO EKO d.o.o. iz Osijeka svoje poslovanje temelji na djelatnostima usluga u području zaštite prirode i okoliša i civilne zaštite. Iako relativno nova tvrtka na tržištu, iza djelatnika i stručnih suradnika tvrtke je više od 10 godina iskustva na stručnim poslovima.
Značajan rast u 2017. godini tvrtka PROMO EKO d.o.o. ostvarila je prateći upravo trendove i potrebe tržišta. Zapošljavanjem novih djelatnika s iskustvom, ali i stalno ulaganje u znanje te razvoj poslovanja omogućio je tvrtki prepoznatljivost na tržištu i stalnu potražnju za postojećim, ali i novim uslugama.
Osim visoko sofisticirane opreme i tehnologije, najveća vrijednost tvrtke PROMO EKO d.o.o. su djelatnici različitih struka s položenim potrebnim stručnim ispitima i ovlaštenjima koji pružaju visoku kvalitetu usluga. S obzirom da se u današnjem poslovanju sve veća pozornost posvećuje sigurnosti i zaštiti ljudi, materijalne imovine te prirode i okoliša, stručnim znanjima iz različitih područja i velikim poslovnim iskustvom pomažemo brojnim poslovnim subjektima u rješavanju njihovih problema u navedenim područjima.
Temelj uspješnog rada tvrtke je njegovanje dobrih međuljudskih i poslovnih odnosa te stalno ulaganje u edukaciju zaposlenika kao i proizvodne procese čime kontinuirano radimo na širenju poslovanja i uvođenju novih djelatnosti.

Naši znakovi...