Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Prijavite se na natječaj za bespovratna sredstva EU fonda i postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Prehrambeno industrijski kombinat d.d.

Prehrambeno industrijski kombinat d.d.
Krešimirova 26
51000 Rijeka
051/650-365
051/330-019
pik.rijeka@pikrijeka.hr

Prehrambeno-industrijski kombinat d.d. Rijeka (PIK Rijeka) moderna je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom koja proizvodi kvalitetne prehrambene proizvode prema visokim standardima.
Uspješnim spojem tradicije i iskustva sa suvremenom tehnologijom PIK Rijeka postiže vrhunsku kvalitetu i raznovrsnost pekarskih i slastičarskih proizvoda. Uz bogatu ponudu krušnih i slastičarskih delicija PIK nudi i mlijeko te mliječne proizvode Tonka, Riječku tjesteninu stoljetne tradicije, snack proizvode Krcko, a pruža i visokokvalitetnu uslugu putem specijaliziranih prodavaonica PIKO butiga i PIKO delicija.
U veljači 2004. godine PIK je dobio međunarodno priznati certifikat kvalitete ISO 9001:2000.
PIK Rijeka i Zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije Rijeka pokrenuli su 1991. godine projekt Zlatno zrno žita. Cilj je bio ponuditi tržištu prehrambene proizvode od cjelovitih žitarica koji omogućuju pravilnu prehranu te time utjecati na promjenu loših prehrambenih navika.
Godine 2001. program je proširen novom linijom proizvoda u kojoj je integralno pšenično brašno potpuno zamijenjeno ostalim žitaricama: heljdom, prosom, ječmom, raži i zobi.
Svi proizvodi iz programa Zlatno zrno žita pripremljeni su od cjelovitih žitarica uz dodatak sjemenki bez aditiva, a kolači su uz to pripremljeni bez jaja i šećera

Naši znakovi...