Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Potestas d.o.o.

Potestas d.o.o.
Hatzeov perivoj 3
21000 Split
021/406-400
021/406-401
hotelpark@hotelpark-split.hr

Rekonstrukcija hotela vrijedna je skoro 10 milijuna eura od čega je 3,5 milijuna eura sufinancirano iz europskih fondova. Obnovom je zgradi pripojen aneks te je nadograđen i četvrti kat čime su prošireni kapaciteti hotela sa 57 na 72 sobe uključujući šest apartmana, od kojih pojedini s vanjskim jacuzzijem i pogledom na arhipelag. Za brojne osobe koje tijekom cijele godine iz poslovnih razloga borave u Splitu posebno su dizajnirane dvoetažne sobe u kojima je potpuno opremljen, funkcionalan ured odvojen od same hotelske sobe. Izuzetan, novi eno-gastronomski koncept, luksuzni spa Priska s fitness dvoranom, vanjski bazen na terasi hotela, zimski vrt i konferencijske dvorane, uz povećanje kvadrature soba, lobija i ostalih hotelskih sadržaja donijeli su ovom stoljetnom centru splitske društvene scene i zasluženu, petu zvjezdicu.
Fokus investitora, tvrtke „Potestas“ prilikom planiranja projekta bio je na apsolutnom zadovoljavanju svih potreba suvremenog gosta pa se u podzemnoj garaži hotela Park nalazi i prva punionica za baterije električnih automobila u gradu Splitu.
Također svojim gostima nudimo ekskluzivni smještaj i u našim ostalim, biranim objektima koji su se smjestili na najprestižnijim i najljepšim lokacijama u Hrvatskoj. Preporučujemo vam opuštajući odmor u prekrasnoj luksuznoj Vili Petra koja se smjestila tik do najpoznatije hrvatske plaže Zlatni Rat u Bolu na otoku Braču ili pak aktivni odmor na prostranom gospodarskom imanju Fenomen Plitvice smještenom uz čarobni Veliki slap u možda najljepšem hrvatskom nacionalnom parku, Plitvička jezera. Ukoliko vas put vodi u glavni grad, odaberite smještaj u Residence Park Zagreb apartmanima u neposrednoj blizini centralne zagrebačke ulice Ilice što će vam omogućiti laku i brzu dostupnost brojnim znamenitostima, parkovima i trgovačkim središtima.
Različitost i brojnost aktivnosti koje nudimo teško će stati u samo jednu priču.
Budite i vi dio naše priče koju pričamo od 1921. godine.

 

Naši znakovi...