Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Poison City d.o.o.

Poison City d.o.o.
Otrovanec 94
33405 Pitomača
098/519-824
poisoncity.hr@gmail.com

Eterična ulja su proizvedena koristeći najnovija tehnologiju uz pomoć parogeneratora koji za svoj pogon koristi zemni plin, što nam omogućava konstantnu količinu i kvalitetu vodene pare. Takva vrsta proizvodnje omogućava nam najbolju kvalitetu eteričnog ulja što nas čini jedinstvenim na hrvatskom tržištu. Rezultat takovog ulaganja je taj da smo danas u mogućnosti zadovoljiti najzahtjevnije kupce po pitanju kvantitete, a da ne dovedemo u pitanje kvalitetu konačnog proizvoda.
Tvrtka „Poison City d.o.o.“ smještena je na adresi Otrovenec 94, 33405 Pitomača (po lokaciji je i dobila ime) u samom srcu ravne nam Podravine, na magistralnoj cesti na pola puta između Osijeka i Zagreba udaljena oko 120 kilometara od obaju velikih središta. Na sjeveru je omeđena prekrasnim rukavcima rijeke Drave, na jugu sa još ljepšim Bilogorskim gorjem, koje obiluje sa nasadima kvalitete vinove loze i voćnjaka.
Naša tvrtka se bavi proizvodnjom, otkupom i preradom ljekovitog bilja. Glavni proizvod naše tvrtke je kamilica (Chamomilla matricaria) koju jednim dijelom proizvodimo na vlastitim poljoprivrednim površinama, a pored vlastite proizvodnje vežemo uz sebe kroz kooperantskse odnose i nekoliko desetaka većih proizvođača kamilice sa naših prostora. Na hrvatskom tržištu smo prisutni od 1993. godine, na tržištu EU smo prisutni od 2003. godine i od tada uspješno poslujemo kako na domaćem tako i na stranom tržištu. Trenutno smo prisutni na tržištu Italije, Mađarske, Republike Češke, Makedonije, Srbije i drugih. Tijekom godine smo u mogućnosti doraditi i plasirati na tržište oko 100 tona cvijeta, pulvisa, frakcije i pakiranja po želji kupaca. Pored kamilice u mogućnosti smo tržištu ponuditi i ostale vrste ljekovitog bilja (toto ili dorađene po dogovoru), koje nabavljamo kroz naše otkupne stanice u Hrvatskoj te po potrebi i iz uvoza iz susjednih zemalja (Makedonija, Srbija, Crna Gora, BIH). Tu su i druge biljke na našem popisu zaliha, za potpuni popis molimo posjetite našu web stranicu na www.poisoncity.hr.
Pošto smo izvozno orijentirani nastojimo pratiti svjetske trendove i konstantno poboljšavati našu kvalitetu poslovanja. Tako smo 2005. godine uveli novu liniju za preradu kamilice, a 2007. godine pustili u pogon novu automatsku destileriju za proizvodnju eteričnih ulja (specijalizirali smo se za proizvodnju lavandinog i kamiličinog plavog ulja).

Naši znakovi...