Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Plantaže d.o.o.

Plantaže d.o.o.
Mihanovićeva 55
33405 Pitomača
033/898-7033
uprava@plantaze.hr

Plantaže d.o.o. je obiteljska tvrtka koja posluje od 2005. godine, sa sjedištem u Pitomači. Bavi se proizvodnjom vlastite ekološke kamilice na 150 hektara poljoprivrednog zemljišta i kooperativnom proizvodnjom kamilice na oko 600 hektara poljoprivrednog zemljišta. Zapošljava 50-tak djelatnika.
Proizvodnja se temelji na zaokruženom proizvodno-tehnološkom procesu, u smislu cjelovite obrade predmetnog poljoprivrednog zemljišta u okvirima održivog poljoprivrednog gospodarenja i ekološke poljoprivredne proizvodnje, osnovne obrade poljoprivredne sirovine i proizvodnje poljoprivrednih poluproizvoda za inozemnog naručitelja (različiti stupnjevi frakcija kamilice).
Tvrtka godišnje obradi 600 tona kamilice. Proizvodni poslovni planovi tvrtke temelje se na izuzetno uspješnoj i višegodišnjoj suradnji s inozemnim naručiteljima, a potvrda toga su i višegodišnji ugovori s istima. Kako je tvrtka prvenstveno orijentirano na 100%-ni izvoz i to tržišne niše koja je već dugi niz godina na svjetskom tržištu stabilna, tako su i poslovni rezultati tvrtke stabilni. Upravo stoga ono kontinuirano inovira svoj proizvodni program i ulaže u osuvremenjivanje procesa obrade i finalizacije poljoprivrednih kultura.

Naši znakovi...