Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Manas d.o.o./Cornaro Hotel

Manas d.o.o./Cornaro Hotel
Sinjska 6
21000 Split
021/644-200
info@cornarohotel.com

Tvrtka MANAS d.o.o. nudi cjelovita integrirana softverska rješenja na području desktop, web i mobilnih aplikacija, uključujući posebne odjele za dizajn (UX) i testiranje.
Tvrtka zapošljava 150 visokokvalifciranih inženjera, pionira u razvoju cloud aplikacija, s dugogodišnjim iskustvom razvijanja kompleksnih softverskih rješenja za globalno tržište.
Od 1997.godine do danas, tvrtka uspješno radi na razvoju aplikacija za poznate kupce u Sjedinjenim Državama. Obzirom da su želje svakog klijenta jedinstvene, rješenja koja tvrtke kreira u potpunosti su prilagođena pojedinim potrebama. Od razvojnih ideja do isporuke proizvoda, Manas d.o.o. razvija najmodernija web i mobilna softverska rješenja s ciljem transformiranja poslovanja. Raspon usluga kreće se od kreiranja sveobuhvatnih rješenja do nadopune postojećih sustava klijenata.
2014. tvrtka Manas d.o.o. ulaže u hotelijerstvo, otvaranjem centralnog gradskog Cornaro Hotela, 4* koji je svojim načinom rada i poštivanjem struke, gosta, partnera i djelatnika uvelike pridonio rastu kvalitete hotelskih usluga i razine hotelijerstva u destinaciji, segmentaciji tržišta i profiliranju u cijelosti u smjeru zadovoljstva gosta, uvelike individualnog i poslovnog gosta.

Naši znakovi...