Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Laguna Novigrad d.d.

Laguna Novigrad d.d.
Škverska 8
52466 Novigrad
052/858-600
info@vergal.hr

Početak rada i poslovanja Lagune Novigrad d.d. datira od 1970. godine kada je kao pogon dezintegracijom iz umaškog poduzeća Istraturist pripojen porečkom poduzeću Lagunaturist.
Laguna Novigrad d.d. za hotelijerstvo i turizam sa sjedištem u Novigradu, Škverska 8, dugogodišnji je vodeći nositelj razvoja turističke ponude grada Novigrada, kao i gospodarstva općenito. Društvo raspolaže sa 621 sobom u tri hotela (Maestral, Laguna i Feral). Osim čvrstih kapaciteta, Društvo raspolaže sa 1400 mjesta u kampovima (Mareda i Sirena). Svi kapaciteti mogu istodobno ugostiti do 5500 gostiju. Uz kontinuirano ulaganje u kampove u kojima se danas nalaze sve popularnije mobilne kućice, Društvo rast temelji i na gotovo cjelogodišnjem poslovanju Hotela Maestral koji je uz bogato opremljeni wellness centar u predsezoni i posezoni orijentiran na sportsko-rekreativne grupe i individualne goste.
Laguna Novigrad d.d. jedan je od značajnijih nosioca turizma u Istarskoj županiji. Glavna je djelatnost Društva pružanje usluge smještaja te priprema i usluživanje hrane i pića. Uz primarnu djelatnost, Društvo se bavi još uzgojem maslina na 8,08 ha i proizvodnjom maslinova ulja koje na tržištu dolazi pod brendom Vergal.
Društvo raspolaže sa tri hotela – Maestral i Feral (četiri zvjezdice), Laguna (tri zvjezdice) te dva kampa – Sirena (četiri zvjezdice) i Mareda (dvije zvjezdice). Laguna Novigrad d.d. je i 2013. godinu obilježila brojnim osvojenim nagradama i priznanjima. Gospodarsko vijeće Županijske komore u Puli dodijelio je „Zlatnu plaketu“ za najuspješnije poduzeće u kategoriji srednjih trgovačkih društava za 2012. godinu Laguni Novigrad d.d. zbog iznimnih rezultata u poslovanju tvrtke. Također je TripAdvisor, najveća svjetska web-stranica za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu, dodijelio priznanje „Certificate of Excellence“ za 2012. i 2013. godinu hotelu Maestral.
Vodeći svjetski nezavisni portal za online recenzije, uključujući i online putničke agencije HolidayCheck, koji nudi visokospecijalizirane internetske stranice za hotele i putne informacije diljem svijeta, dodijelio je hotelu Maestral ocjenu 5/6 u kategoriji HolidayCheck Quality Selection.

Naši znakovi...