Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Keramika Modus d.o.o.

Keramika Modus d.o.o.
Vladimira Nazora 67
33515 Orahovica
033/840-308
033/840-310
info@keramika-modus.com

Na osnovu tradicije i bogatih nalazišta gline KERAMIKA MODUS d.o.o. iz Orahovice osnovana je šezdesetih godina prošlog stoljeća. Danas je tvrtka jedini hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica, a sve zahvaljujući investicijama u nove tehnologije, moderne strojeve i ljudske resurse.
Ponosno možemo reći kako smo među tehnološki najsuvremenijim tvornicama keramičkih pločica u ovom dijelu Europe, te smo se uvrstili i među vodeće proizvođače keramičkih pločica, nudeći:
• prešane podne i zidne pločice za unutarnje oblaganje
• dekori i bordure kao završni detalji u prostoru
Ulaganjem, ne samo u tehnologiju i povećanje kapaciteta proizvodnje, već i u osuvremenjivanje dizajna linija pločica koje KERAMIKA MODUS nudi na domaćem i stranom tržištu, ispunili smo i posljednje, ali ključno očekivanje kupaca – kvaliteta i estetski dojam pločice.
Više od 70% svog proizvodnog programa izvozi u sve zemlje regije (Slovenija, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Srbija – službeno predstavništvo), kao i u Austriju, Mađarsku, Rusiju, Rumunjsku, Češku, Slovačku, Bugarsku, Francusku, Belgiju, Kosovo, Moldaviju, Grčku…, a indirektno i na sva ostala tržišta.

Naši znakovi...