Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Karolina d.o.o.

Karolina d.o.o.
Vukovarska cesta 209 a
31000 Osijek
031/512-601
031/512-673
info@karolina.hr

U Osijeku, davne 1909. godine započela je priča o Karolini i sve do danas, Karolina tvornica keksa, vafla i slanih proizvoda, razvija proizvodnju prateći zahtjevne svjetske standarde konditorske industrije te nudi i nameće nove zahtjeve tržištu svojim inovacijama.
U dugoj povijesti tvrtka je promijenila vlasništvo nekoliko puta, pa tako i imena: Karolina, Sloboda, Lura-keksi, opet Karolina (kao članica Lorenz Bahlsen grupe) i, konačno, od 2011. godine postaje članica Kraš-grupe. Nastavljajući tradiciju i slijedeći postojeće vrijednosti započinje s novim razvojnim ciklusom koji je sad upotpunjen iskustvima najvećega konditorskog proizvođača u regiji – Kraša d.d.
Provođenje sustavnih mjera u Karolini rezultiralo je certificiranjem HACCP i IFS standarda. Uvedenim visokim standardima kvalitete Karolina obećava zaštitu svojim potrošačima uz sigurnu proizvodnju, čime joj se otvaraju vrata tržišta Zapadne Europe i prekomorja.
Bogatom tradicijom i prepoznatljivošću kod potrošača robne marke Jadro i Moto već desetljećima pružaju zadovoljstvo i garanciju kvalitete širokim asortimanom pakiranja i originalnošću okusa. Suvremena tehnologija, recepti, tradicija, inovativnost i kvaliteta proizvoda osnovni su elementi kreacije i razvoja proizvoda u Karolini, što joj (uz činjenicu da je dio Kraš-grupe), jamči egzistenciju i boljitak na hrvatskom tržištu, ali i širenje na još neosvojena.

Naši znakovi...