Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Karolina d.o.o.

Karolina d.o.o.
Vukovarska cesta 209 a
31000 Osijek
031/512-601
031/512-673
mirta.kremsner@karolina.hr

U Osijeku, davne 1909. godine je započela priča o Karolini. Od tada pa sve do danas, Karolina tvornica keksa, vafla i slanica razvija proizvodnju prateći zahtjevne svjetske standarde konditorske industrije te isto tako nudi i nameće nove zahtjeve tržištu svojim inovacijama.
U dugoj povijesti tvrtka je promijenila vlasništvo nekoliko puta, pa tako i imena: Karolina, Sloboda, Lura-keksi, opet Karolina (kao članica Lorenz Bahlsen grupe) i konačno od 2011. godine postaje članica Kraš grupe. Nastavljajući tradiciju i slijedeći postojeće vrijednosti – započinje sa novim razvojnim ciklusom, koji je sad upotpunjen iskustvima najvećeg konditorskog proizvođača u regiji Kraša d.d.
Provođenje sustavnih mjera u Karolini rezultiralo je certificiranjem HACCP i IFS standarda. Kroz uvedene visoke standarde kvalitete Karolina obećava zaštitu svojim potrošačima uz sigurnu proizvodnju, čime joj se otvaraju vrata tržišta Zapadne Europe i prekomorja.
Svojom bogatom tradicijom i prepoznatljivošću kod potrošača, robne marke Jadro i Moto već desetljećima pružaju zadovoljstvo i garanciju kvalitete kroz široki asortiman pakiranja i originalnost okusa. Suvremena tehnologija, recepture, tradicija, inovativnost i kvaliteta proizvoda osnovni su elementi razvoja i proizvodnje proizvoda u Karolini, što joj uz činjenicu da je dio Kraš grupe, jamči egzistenciju i prosperitet na hrvatskom tržištu, ali i širenje na još neosvojena.

Naši znakovi...