Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Delt Papir d.o.o.

Delt Papir d.o.o.
Robni terminali Jankomir, Hala 33
10000 Zagreb
01/6235-979
01/601-1402
info@tardi.hr

Tvrtka Delt papir d.o.o. hrvatska je kompanija koja se bavi proizvodnjom higijenske papirne konfekcije, ukupno zapošljava više od 45 djelatnika, raspolaže s velikim brojem dostavnih vozila od kojih svaki dnevno obavi i 30-ak dostava. Kako bismo mogli na vrijeme udovoljiti zahtjevima tržišta, tvrtka ima vlastito centralno skladište s više od 5000 paletnih mjesta.
Centrala tvrtke nalazi se u vlastitom poslovnom prostoru u Zagrebu, Kamenarka 33.
Kompanija Delt papir d.o.o. vodeća je u regiji JI Europe i ima jedan od najmodernijih pogona za konvertiranje papirne konfekcije.
Proizvodnju po najvišim standardima, zahvaljujući kojima posjedujemo ISO certifikate 9001 i 14001, prepoznali su i vodeći maloprodajni lanci u Hrvatskoj za koje proizvodimo njihove robne marke papirne konfekcije.
Osim distribucije najnaprednijih sanitarnih držača i kvalitetnoga potrošnog materijala, kao što su papirnati ručnici, toaletni papiri, salvete, tekući sapun i sredstva za čišćenje tvrtka je pokrenula i proizvodnju vlastite robne marke „Ola´la“.
„Ola´la“ asortiman papirne konfekcije za kućanstvo i ugostiteljstvo prvi je i jedini hrvatski konkurent takvim stranim proizvodima na tržištu. Toaletni papiri, kuhinjski brisači i salvete izrađeni su od najkvalitetnijeg papira, i to po standardima Europske unije. Proizvode se u različitim bojama, pakiranjima i veličinama.
Ovakvim pristupom tvrtka je osigurala poziciju najpouzdanijeg distributera na tržištu higijensko-sanitarnih proizvoda.

Naši znakovi...