Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Brana d.o.o.

Brana d.o.o.
Antuna Mihanovića 29
33000 Virovitica
033/726-422
033/721-455
info@brana.hr

KRATKA POVIJEST
Brana je osnovana kao vodoprivredno poduzeće 1953 godine, te je prošla razna organizacijska uređenja, pa sve do danas kao Brana d.o.o.
Od svojih početaka temeljna djelatnost tvrtke Brana d.o.o. su poslovi vezani uz vodoprivredu, kojim se neprekinuto bavimo od samog osnutka tvrtke.
Uz vodoprivrednu djelatnost, tvrtka razvija brojne druge grane poslovanja kao što su građevina, poljoprivreda i prerada poljoprivrednih proizvoda, energetika i turizam.
MISIJA
Brana d.o.o. razvila se u uspješnu kompaniju s kredibilitetom pred svojim zaposlenicima, poslovnim partnerima, kooperantima, lokalnom i financijskom zajednicom. Današnji položaj i reputaciju u poslovnim krugovima Brana d.o.o. stekla je predanim radom svih svojih zaposlenika i svojim poslovanjem zasnivanom na načelima iskrenosti, poštenja, odgovornosti, poslovne izvrsnosti te visokim moralnim i zakonskim standardima.
Brana d.o.o. je 2013 godine proslavila značajan jubilej od 60 godina poslovanja, što mnogo govori o uspješnoj poslovnoj politici, te sposobnosti kako uprave tako i svih zaposlenika.
PROIZVODNJA PRIRODNIH SOKOVA
Izgradnjom ULO hladnjače za voće i povrće kapaciteta 2.000 tona sa modernom opremom za sortiranje i pakiranje tvrtka Brana d.o.o. 2005. godine započela je razvoj poljoprivredne djelatnosti s kojom se danas pozicionirala kao jedan od vodećih organizatora proizvodnje voća i povrća na području Virovitičko-podravske županije.
U poduzetničkoj zoni II Grada Virovitice Brana d.o.o. je izgradila Proizvodnu halu za preradu voća i povrća u prirodne sokove s kojom smo zaokružili proces od primarne proizvodnje voća i povrća do gotovog proizvoda visoke vrijednosti.
Navedena hala opremljena je s modernom opremom koja je neophodna u proizvodnji Prirodnih sokova, te smo razvili više vrsta sokova od različitog voća i povrća kao što su sokovi od Jabuke, Aronije, Višnje, Aronija&Jabuka, Crni ribiz&Jabuka, Mrkava&Jabuka, Bazga&Jabuka i dr.
VIZIJA
Primjenjujući nova tehnološka i organizacijska znanja u svom poslovanju Brana d.o.o. nastoji osigurati zadovoljstvo svojih naručitelja i postati respektabilni partner pri razvoju i realizaciji novih ideja i projekata. S tom namjerom osuvremenjujemo vozni i strojni park, neprestano ulažemo u novu opremu i tehnologiju, aktivni smo u interesnim udrugama, kadrovski se ekipiramo, a posebnu pažnju poklanjamo stručnom usavršavanju svojih djelatnika i tehničko-tehnološkom razvoju struke.

Naši znakovi...