Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

AURA proizvodi d.o.o.

AURA proizvodi d.o.o.
II. Istarske brigade 2/1
52420 Buzet
052/694-250
aura@auraproizvodi.com

Tvrtka ‘Aura proizvodi’ bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mjesta.Od početne proizvodnje za vlastite potrebe razvili su se u obiteljsku tvrtku koja prvenstveno vodi računa o kvaliteti svojih proizvoda, kvaliteta proizvoda mora biti onakva kakvu su mogle proizvesti samo naše bake u kućnoj radinosti bez ikakvih konzervansa i umjetnih sastojaka.
U njihovoj proizvodnji mogu se naći zanimljive delicije, od džemova koji se rade od maslačka, kupine, maline, borovnice, smokve, šljive i drijena do rakija koje odležavaju do tri godine, pola godine na maceraciji, nakon toga se talože te pretaču kroz sljedeće dvije i pol godine i do šest puta kako bi se na prirodan način izgubio talog. Baza svih rakija je domaća kuhana rakija od dropa, kruške ili jabuke. Uz tradicionalnu bisku, medicu, teranino proizvode rakije od kadulje, drijena, rogača, masline i badema, divlje kruške, divlje jabuke, latica ruže, šipka, divljeg voća, peperminta, šljive, suhe smokve te travaricu, medimelu, gorki pelinkovac, rakiju biancu i moscato.
Neizostavna je Biska extra koju proizvode jedini na tržištu, proizvedena je od pomno biranih listova bijele imele ubrane isključivo sa stabla jabuke pola godine namakanih u rakiji komovici., te barikna rakija Millefrutti barrique – destilat polugodišnje maceriranog divljeg voća, dva puta destiliran te odležan tri godine u bariknim bačvama. Posebno mjesto u njihovoj proizvodnji zauzima Gin Karbun spravljen od žitnog destilata, borovice te 20 začina. Gin Karbun prolazi filtraciju kroz aktivni ugljen te ga nudi kao važnu komponentu kod posluživanja. Inspiriran je snagom posljednjih karbunara s Ćićarije, područja na kojemu rastu isključivo prirodni sastojci ključni za nastanak Gin Karbuna.
Njihovi proizvodi mogu se pronaći u boljim vinotekama diljem Hrvatske, trgovinama delicija, renomiranim hotelskim kućama, vrhunskim restoranima te zračnim lukama, uz to imaju svoje trgovine u Istri koje se nalaze u Humu- najmanjem gradu na svijetu, Buzetu- gradu tartufa gdje se nalazi destilerija u kojoj se odvija proizvodnja, Novigradu, Grožnjanu – gradu umjetnika, Poreču, Motovunu te Rovinju, a osim u Istri njihove trgovine su u Rijeci, u Vrbniku na otoku Krku te Splitu.
Proizvodi ‘AurA’ na tržištu su prepoznati kao vrhunski brend u koji je uloženo puno rada i neizmjerno velika količina ljubavi za svaki proizvod, stoga i njihov slogan potkrepljuje sve prethodno rečeno:
„RUKOM UBRANO, S LJUBAVLJU PRIPREMLJENO“.

Naši znakovi...