Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Vino, ZOI „Slavonija“, sorta Rajnski rizling

Vino, ZOI „Slavonija“, sorta Rajnski rizling

Vino rajnski rizling kontroliranog zemljopisnog podrijetla ubranog grožđa s poznatih bilogorskih obronaka Aršanja i Klainog brda.
Rajnski rizling najcjenjenija inajpoznatija vinska sorta sjevernih vinorodnih područja često nazivan kraljem bijelih vina koji je našao mjesta i u našim vinogradima. Slamnatožute boje sa zelenkastim odsjajem, mirisno vino, skladnog okusa, rashlađen poslužiti uz bijelo meso, sireve, salate i riječnu ribu.
Možemo ponuditi vrhunski rajnski rizling našim starim i novim ljubiteljima vina.

Podrum Vineda d.o.o.

Podrum Vineda d.o.o. osnovan je iz ljubavi i želje za stvaranjem novih vrijednosti 2005. godine na temeljima tradicije dviju obitelji Kaša i Kovač. Mlađe generacija naših obitelji, Damir Kaša dr.vet.med. i Neven Kovač ing.agr. zasadili su 2008. godine prve ozbiljnije površine pod vinogradima sa domaćom autohtonom sortom graševina, a velika nam je želja posaditi staru, pomalo zaboravljenu i iskorijenjenu sortu ovoga kraja kadarku. Podrum Vineda nalazi se u Virovitičko-podravskoj županiji u srcu virovitičkog vinogorja na pjeskovitom tlu mjesta Vukosavljevica, gdje proizvodimo kvalitetna i vrhunska vina s kontroliranim zemljopisnim podrijetlom od grožđa ubranog s poznatih bilogorskih obronaka Aršanja i Klainog brda....

Ostali proizvodi