Brendirajmo hrvatsku kvalitetu Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu
Vino, ZOI „Slavonija“, sorta Rajnski rizling
Vino rajnski rizling kontroliranog zemljopisnog podrijetla ubranog grožđa s poznatih bilogorskih obronaka Aršanja i Klainog brda.
Rajnski rizling najcjenjenija inajpoznatija vinska sorta sjevernih vinorodnih područja često nazivan kraljem bijelih vina koji je našao mjesta i u našim vinogradima. Slamnatožute boje sa zelenkastim odsjajem, mirisno vino, skladnog okusa, rashlađen poslužiti uz bijelo meso, sireve, salate i riječnu ribu.
Možemo ponuditi vrhunski rajnski rizling našim starim i novim ljubiteljima vina.
Podrum Vineda d.o.o. osnovan je iz ljubavi i želje za stvaranjem novih vrijednosti 2005. godine na temeljima tradicije dviju obitelji Kaša i Kovač. Mlađe generacija naših obitelji, Damir Kaša dr.vet.med. i Neven Kovač ing.agr. zasadili su 2008. godine prve ozbiljnije površine pod vinogradima sa domaćom autohtonom sortom graševina, a velika nam je želja posaditi staru, pomalo zaboravljenu i iskorijenjenu sortu ovoga kraja kadarku. Podrum Vineda nalazi se u Virovitičko-podravskoj županiji u srcu virovitičkog vinogorja na pjeskovitom tlu mjesta Vukosavljevica, gdje proizvodimo kvalitetna i vrhunska vina s kontroliranim zemljopisnim podrijetlom od grožđa ubranog s poznatih bilogorskih obronaka Aršanja i Klainog brda....
Vino chardonnay žutozelenkaste boje, karakterističnog mirisa i zaokruženog okusa arome bagrema, nadopunjuje jela od bijelog mesa, roštilja, ražnja, janjetine i teletine. Chardonnay je jedna od najpoznatijih vinskih sorti u svijetu. Vjeruje se da je ime dobila po francuskom selu Chardonnay....
Vino cabernet sauvignon, jedno od najpopularnijih svjetskih vina, rubinasto-ljubičaste boje s mirisom zrelog voća, poslužuje se uz odrezak, jela s roštilja, divljač i tvrde sireve. Cabernet sauvignon ima divan i jako izražen sortni miris koji može podsjećati i na crni...
Vino graševina je zelenkastožućkaste boje, zaokružena okusa i mirisa, odaje svježinu i prija uz topla predjela, tjesteninu, puricu s mlincima i jela od ribe. Graševina kao autohtona sorta ovoga kraja u Podrumu Vineda dobila je prvo mjesto po proizvodnji sa...