Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Vino, ZOI „Slavonija“, sorta Cabarnet Sauvignon

Vino, ZOI „Slavonija“, sorta Cabarnet Sauvignon

Vino cabernet sauvignon, jedno od najpopularnijih svjetskih vina, rubinasto-ljubičaste boje s mirisom zrelog voća, poslužuje se uz odrezak, jela s roštilja, divljač i tvrde sireve.
Cabernet sauvignon ima divan i jako izražen sortni miris koji može podsjećati i na crni ribiz. Nastao je spontanim križanjem Cabernet franca i Sauvignona. Vino je tamno crne boje koju dobiva iz kožice svojih malenih tamnoplavih bobica. Prve loze u našim vinogradima posađene su 2005 .god. površine 0,6 ha.
U svakoj kapi mi stvaramo ljubav za vinom. Dođite i kušajte Cabernet Sauvignon vrhunske kvalitete.

Podrum Vineda d.o.o.

Podrum Vineda d.o.o. osnovan je iz ljubavi i želje za stvaranjem novih vrijednosti 2005. godine na temeljima tradicije dviju obitelji Kaša i Kovač. Mlađe generacija naših obitelji, Damir Kaša dr.vet.med. i Neven Kovač ing.agr. zasadili su 2008. godine prve ozbiljnije površine pod vinogradima sa domaćom autohtonom sortom graševina, a velika nam je želja posaditi staru, pomalo zaboravljenu i iskorijenjenu sortu ovoga kraja kadarku. Podrum Vineda nalazi se u Virovitičko-podravskoj županiji u srcu virovitičkog vinogorja na pjeskovitom tlu mjesta Vukosavljevica, gdje proizvodimo kvalitetna i vrhunska vina s kontroliranim zemljopisnim podrijetlom od grožđa ubranog s poznatih bilogorskih obronaka Aršanja i Klainog brda....

Ostali proizvodi