Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Usluga smještaja

Usluga smještaja

Cornaro Hotel Split, 4 * od samog otvaranja ulaže u kvalitetu usluge i ponude hotela i radi na promicanju destinacije, isto je dovelo do ulaganja u nove kvalitetna sadržaje i kapacitete hotela i proširenje kongresnih kapaciteta hotela uz opremanje istih shodno najvišim tehničkim standardima.
Upravljanje kvalitetom u Cornaro hotelu je bitna smjernica utemeljena još u planu otvaranja hotele koja je dovela do uspjeha i stvaranja prepoznatljivog branda hotela; uključuje konzistentno isporučivanje izvrsne usluge prema gostu u skladu s postavljenim standardima rada hotela i iznad njih, konstantno unapređivanje proizvoda i usluga hotela, neprekidno usavršavanje, smanjivanje nedostataka, a sve s ciljem poboljšanja poslovanja i većeg zadovoljstva gosta i partnera.
Kvaliteta usluge hotela u prvom se redu mjeri praćenjem zadovoljstva gostiju i promptnom reakcijom i ti rezultati postaju osnova upravljanja hotelskim poslovanjem i usmjerenjem na konstantnu brigu o gostu.
Usluga je naš ključni proizvod, a izvrsnost usluge temelj je dugoročnoga i održivoga poslovnog uspjeha i društveno odgovornog poslovanja. Cornaro hotel kao centralni gradski hotel s ponosom u svim svojim detaljima, ponudi i uslugama ističe vrednote grada Splita i Dalmacije, kombinirajući autohtonost i izvornost sa modernim tehničkim dostignućima i implementirajući ih u rad hotela. Smjernica rada hotela je individualan gost te MICE segment u kojem se hotel istaknuo kako brojnim priznanjima kongresne industrije na međunarodnoj razini tako i itekako bitnim priznanjima temeljem ostvarenih suradnji partnera i cijenjenih gostiju, vodećih svjetskih kompanija i agenata, koji isto opravdavaju povratkom u hotel i destinaciju.
Prepoznat kao jedna od ikona grada, Cornaro Hotel odiše urban lifestyle konceptom, odražavajući živopisnu atmosferu i pulsirajući ritam drevnog Splita, “hotel u gradu, grad u hotelu”.
Diskretna, personalizirana usluga, elegancija interijera upotpunjena najnovijim hotelskim trendovima i iznimna lokacija u centru grada kreiraju izuzetno, autentično iskustvo boravka temeljeno na lokalnim običajima i gostoljubivosti.
Gost Cornaro hotela, uvelike individualan, poslovan gost je gost potrošač koji koristi kako extra usluge hotela tako i usluge vanjskih restorana, agencija, izleta, to je bitan gost koji se zadržava u destinaciji i doprinosi financijskom i brand efektu destinacije, ali isto tako ukoliko nije sve besprijekorno mu i dostupno, on odlazi, skraćuje boravak i mijenja destinaciju, zaslužuje vrhunsku uslugu i posvećenost detaljima. Današnji gost uvelike cijeni vrijeme, doživljaj i kvalitetu kako hotelskog objekta tako i dostupnost i ponudu destinacije u cijelosti.
Cornaro Hotel Concierge App donosi cijenjenom gostu hotelske usluge na dlanu. Novinski portali, informacije o turističkim atrakcijama, kao i informacije o hotelskim sadržajima i uslugama, dostupni su u svakom trenutku jednostavnim dodirom ekrana.
Naša strast za personaliziranom uslugom koja nudi diskretnu i jedinstvenu pažnju svakom gostu, kombinirana s idealnom ravnotežom profesionalizma i intimnosti, čini boravak u Cornaro Hotelu izuzetnim iskustvom o čemu svjedoče i brojne recenzije i pozitivne impresije gosta i partnera hotela.
Personalizirana usluga koja nudi diskretnu i jedinstvenu pažnju, kombinirana s ravnotežom profesionalizma i intimnosti, predstavlja misiju Cornaro Hotela koju godinama rada i ulaganjem u kvalitet i zadovoljstvo gosta, adekvatnim pozicioniranjem na tržištu i prepoznatljivosti Cornaro branda-a dokazujemo te sa zadovoljstvom i vjerom u uspjeh nastavljamo podizati ljestvicu kvalitetu i na dalje.

Manas d.o.o./Cornaro Hotel

Tvrtka MANAS d.o.o. nudi cjelovita integrirana softverska rješenja na području desktop, web i mobilnih aplikacija, uključujući posebne odjele za dizajn (UX) i testiranje. Tvrtka zapošljava 150 visokokvalifciranih inženjera, pionira u razvoju cloud aplikacija, s dugogodišnjim iskustvom razvijanja kompleksnih softverskih rješenja za globalno tržište. Od 1997.godine do danas, tvrtka uspješno radi na razvoju aplikacija za poznate kupce u Sjedinjenim Državama. Obzirom da su želje svakog klijenta jedinstvene, rješenja koja tvrtke kreira u potpunosti su prilagođena pojedinim potrebama. Od razvojnih ideja do isporuke proizvoda, Manas d.o.o. razvija najmodernija web i mobilna softverska rješenja s ciljem transformiranja poslovanja. Raspon usluga kreće se od...