Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Svježa riba

Svježa riba

Osnova ponude Cromaris ribe su tri autohtone vrste najkvalitetnije bijele ribe – orada (lat. Sparus aurata), brancin (lat. Dicentrarchus labrax) i hama (lat. Argyrosomus regius) – kao i njihove prerađevine koje potrošačima olakšavaju kupnju i pripremu ribe. Cromaris brancini, orade i hame su uzgojeni u Jadranskom moru. Sve Cromaris proizvode odlikuje vrhunska svježina, a ne sadrže nikakve konzervanse ili GMO sastojke.

Pored baznog asortimana svježe neočišćene i očišćene ribe, ponuda Cromaris ribe također uključuje:

  • Filetiranu ribu – idealan izbor za brzu, jednostavnu i maštovitu pripremu vrhunske bijele ribe. Pored fileta brancina, orade i hame, u ponudi su svoje mjesto našli i odresci hame.
  • Organska riba (svježa, očišćena u MAP pakiranju) – U prekrasnom krajoliku rezervata u moru Limskog zaljeva, Cromaris uzgaja brancine i orade ekološkog porijekla prema strogim ekološkim standardima, na temelju kojih je dobio europske certifikate za ekološku proizvodnju: EU organic, AB, Bio Siegel i Naturland. Proizvodnja ekološke ribe u Cromarisu se temelji na hrani za ribu proizvedenoj korištenjem održivih sirovina biljnog i ribljeg porijekla (bez GMO sastojaka), uzgoju ribe u kavezima smanjene uzgojne gustoće i korištenju hrane s nižim udjelom masti. Organska riba je dostupna i u MAP pakiranju (očišćena).
  • MAP pakirana svježa očišćena riba, fileti i odresci – pakiranje u modificiranoj atmosferi (Modified Atmosphere Packaging) ne povećava samo dostupnost proizvoda potrošačima već tradicionalan proizvod predstavlja tržištu u sasvim novom obliku uz moderan i informativan dizajn ambalaže. Tim načinom pakiranja zadržava se svježina i kvaliteta ribe i do 14 dana. Očišćena riba idealan je izbor za brzu i jednostavnu pripremu nutritivno bogatih jela.

 

SVJEŽA RIBA – KONVENCIONALNA

Jadranski brancin

Jadranska orada

Kornatska hama

Svježi fileti brancina

Svježi fileti orade

Svježi fileti hame

Svježi odresci hame

 

SVJEŽA RIBA – IZ EKOLOŠKOG UZGOJA

Brancin iz ekološkog uzgoja

Orada iz ekološkog uzgoja

Pakirani svježi očišćeni brancin iz ekološkog uzgoja

Pakirana svježa očišćena orada iz ekološkog uzgoja

 

SVJEŽA RIBA – PAKIRANA U MAP ATMOSFERI

Svježi očišćeni pakirani brancin

Svježa očišćena pakirana orada

Svježi očišćeni pakirani brancin i orada

Pakirani svježi fileti brancina

Pakirani svježi fileti orade

Pakirani svježi fileti hame

Pakirani svježi odresci hame

 

 

 

 

Cromaris d.d.

Cromaris je tvrtka koja se bavi uzgojem, preradom i prodajom autohtone jadranske ribe i školjki. Osnovana je 2009. godine spajanjem pionira hrvatske i europske marikulture Cenmara, Marimirne I Marikulture Istra. Danas je Cromaris jedna od top 10 kompanija u uzgoju brancina i orade na svijetu, a na tržištu je prepoznat kao lider u kvaliteti. To potvrđuju brojni certifikati (HACCP, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, FSSC, IFS, GlobalG.A.P., Friend of the Sea), ali i svakodnevne provjere kroz sustav strogih kontrola procesa i proizvoda. Osim uzgoja konvencionalne ribe, Cromaris uzgaja i organsku ribu koja se dostavlja na tržišta diljem Europe pod...

Ostali proizvodi