Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Scorpionero 950

Scorpionero 950

Scorpionero 950 karakterizira trup dubokog V-pramca s oštrom ulaznom formom, privčanog izgleda i moćnog profila izrađen po „Calafuria filozofiji“ . Osobito je prostarana brodica za svoju veličinu, velikog kokpita koji organiziran za ozbiljan ribolov, ali i uživanje u krestarenju ili gospodarskoj namjeni.
Duljina plovila preko svega je 9,50 m, širina 3,50 m te gaz 0,60 m, kapacitet plovila je 10 putnika.
Plovilo je namjenjeno ugradnji dva motora koja mogu omogućiti krstareću brzinu od 22-25 čvora pa do maksimalne brzine 33 čvora.
Zahvaljujući svojim „krmenim krilima“ brod nudi nevjerojatnu stabilnost prilikom navigacije ili dok miruje, a simbol je brze i sigurne plovidbe u svim uvjetima mora.

Marservis d.o.o.

Tvrtka Marservis d.o.o. osnovana je 1994. godine nakon višegodišnjeg iskustva njezinog osnivača stečenog u nautici tijekom rada u inozemstvu u raznim marinama i charter tvrtkama. U svojim počecima, poduzeće se bazira na usluge u nautičkom turizmu te poslove vezane uz elektroniku i elektriku. Razvojem poduzeća obuhvaćaju se razni servisni poslovi vezani uz ugradnju opreme na plovilia te Marservis postaje i servisni partner renomiranih svjetskih proizvođača nautičke opreme. Nakon višekratnih upita, te znatiželjom za novim znanjima, u 2002. godini započinje sa proizvodnjom svojih prvih plovila renomirane „Adrie 501″. Ujedno, uz proizvodnju „Adrie 501″ rađa se ideja vlastitog projekta Fishermana te nakon...

Ostali proizvodi