Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

PVC jednokrilni prozor i ALU jednokrilni prozor

PVC jednokrilni prozor i ALU jednokrilni prozor

U standardnoj su ponudi peterokomorni profili s tri brtve. Profil dovratnika, kao i profil krila, ojačan je profilom – jezgrom od čeličnoga pocinčanog profila, a debljina stijenke prilagođena je dimenzijama stijene, prozora ili vrata.
Paleta boja kreće od bijele do višebojnih te strukturne imitacije drva (od egzotičnog, tvrdog i mekanog drva) otpornih na UV-zrake. Dizajn profila je suvremen s „mekanim“ i zaobljenim kutovima. Uz navedene profile, tvrtka nudi i izradu eslinger roleta s aluminijskim ili PVC-lamelama s vanjskim i unutarnjom kutijom, kao i sve vrste grilja s fiksnim i pokretnim lamelama.
Aluminijska stolarija ima niz prednosti. Iznimno je kvalitetna i postojana, čvrsta i izdržljiva, lagana (lakša je od PVC-stolarije) i potpuno otporna na hrđu. Osigurava znatnu uštedu toplinske energije, pruža vrhunsku zvučnu izolaciju, a zahvaljujući iznimno glatkoj površini, lako se i brzo održava. Uz to je i ekološki prihvatljiva jer je riječ o materijalu prirodnog podrijetla koji se može reciklirati.
Aluminijska stolarija prikladna je za sve vrste poslovnih i stambenih objekata. Aluminijski profili Metalbenetona uljepšavaju dom dajući mu potrebnu dozu luksuza, ali pružaju i profinjen izgled fasadi.

Metalbeneton d.o.o.

Tvrtka Metalbeneton d.o.o. osnovana je 1971. godine sa sjedištem u Svetom Križu Začretju i efektivno posluje već 40 godina. Danas ima 25 zaposlenika strojarske, građevinske i ekonomske struke. Tvrtka se bavi projektiranjem, proizvodnjom (aluminijske fasade, aluminijske i PVC-stolarije) te uslugama u graditeljstvu (rezanje i savijanje limova, plastificiranje, varenje aluminija i inoksa, i dr.). Poslovni je prostor veličine 3300 četvornih metara, u kojem se realizira cjelokupna proizvodnja, opremljen pogonima za proizvodnju čeličnih, aluminijskih i PVC-konstrukcija. Tvrtka izvodi i sve vrste aluminijskih i visećih konstrukcija fasada te fasade koje se mogu vješati na armiranobetonske ili čelične konstrukcije skeleta građevine. Uspješnost u poslovanju...