Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Pružanje usluge smještaja

Pružanje usluge smještaja

Usluge smještaja pružamo u prvoj ruralnoj vili s pet zvjezdica u Baranji – Villa Mons Aureus, smještenoj u Popovcu, koja sadrži apartman kategorije 5 zvjezdica i sobu kategorije 4 zvjezdice, ukupnog smještajnog kapaciteta 8 osoba. Villa je uređena u ruralnom stilu, u skladu s lokacijom na kojoj se nalazi, ali uz sve suvremene dodatke koji gostima pružaju komfor današnjeg vremena. Početkom svibnja 2020. godine završili smo kompletnu investiciju opremanja i uređenja ville te svojim gostima sada nudimo još bogatiji i ugodniji boravak. Svojim gostima objekt nudi wellness sadržaje (opremu za masažu, finsku i infracrvenu saunu, hidromasažnu kadu, masažni bazen i vanjski bazen sa sunčalištem), zidani roštilj, dječje igralište, bicikle, štapove za nordijsko hodanje, pikado, bilijar, vanjske sjenice, garažu i privatno parkiralište. U smislu postizanja najviše razine kategorizacije objekta za pružanje smještaja ovako široka ponuda nije bila potrebna, međutim na investiciju smo se
odlučili kako bismo ponudili uslugu koja je iznad traženih kriterija, kako bismo ponudili inovativnu uslugu i istaknuli se među ostalim pružateljima smještaja na području Baranje.
U narednom razdoblju planiramo nadalje unaprijeđivati ponudu, a radi komfora naših gostiju i dostizanja najviše razine kvalitete u djelatnosti pružanja smještaja.